10 Προϊόντα της Apple που έμειναν στην ιστορία!

Η Apple είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες ανά τον κόσμο και μπορεί τα τελευταία χρόνια να έχει αποκτήσει μεγαλύτερη φήμη λόγω των κινητών τηλεφώνων, αλλά είναι μια εταιρεία που έχει παρουσία στον τομέα της τεχνολογίας ήδη από το 1976.

Κάθε χρόνο γίνεται πανικός μόνο στο άκουσμα της κυκλοφορίας ενός νέου iphone, αλλά υπάρχουν κι άλλα προϊόντα της Apple, τα οποία έχουν μείνει στην ιστορία και μπορεί να μην ήξερες καν την ύπαρξη κάποιων από αυτά.

Όσο και αν υπάρχει μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε Samsung και Apple, η τελευταία είναι μια εταιρία κολοσσός και έχει δημιουργήσει μοναδικά και πρωτοποριακά προϊόντα, με το ιδρυτή της Steve Jobs να θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία μυαλά στον τομέα της τεχνολογίας.

 

Με ποια προϊόντα έχει αφήσει ιστορία η Apple

 

Apple II

apple II

Μπορεί αυτός ο υπολογιστής να μην θυμίζει σε τίποτα τους σημερινούς, αλλά σίγουρα ήταν μια καινοτομία για το 1977 που βγήκε σε κυκλοφορία. Ήταν από τους πρώτους υπολογιστές που δημιουργήθηκαν για προσωπική χρήση και μπορεί να θυμίζει γραφομηχανή, αλλά σίγουρα αποτελούσε το gadget της εποχής.

Mac

mac

Ο πρώτος Mac κυκλοφόρησε στις αρχές του 1984 και αποτελούσε καινοτομία αφού ήταν ο πρώτος υπολογιστής που έδινε τη δυνατότητα στον χρήστη για διαχείριση προσωπικού γραφικού περιβάλλοντος αλλά και να έχει έλεγχο του ποντικιού που ήταν εξαιρετικά λειτουργικό.

iMac

iMac

Το 1998 κυκλοφόρησε ο πρώτος υπολογιστής iMac που ήταν ένα desktop που τα περιελάμβανε όλα και ήταν εξαιρετικός για προσωπική χρήση, αλλά και περιήγηση στον διαδίκτυο.

 

iPod

iPod

Μετά τα walkman και τα CDplayer μια συσκευή αναπαραγωγής ήχου ήταν σίγουρα μια καινοτομία. Μπορεί το iPod να μην ήταν η πρώτη συσκευή αυτού του είδους που κυκλοφόρησε, αλλά είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία και ξεχώρισε για το design. Το πρώτο iPod που κυκλοφόρησε είχε χωρητικότητα 1.000 τραγουδιών και μέχρι 10 ώρες διάρκειας μπαταρία.

Mac OS X

Mac OS X

Το Mac OS X είναι το λειτουργικό σύστημα υπολογιστών που εισήγαγε η Apple και είναι σαφέστατα ταχύτερο και καλύτερα διαχειρίσιμο από τα Windows της Microsoft, παρόλο που δεν είναι τόσο δημοφιλή όσο τα Windows.

MacBook Air

MacBook Air

Και φυσικά η Apple δεν θα μπορούσε να μην ανταποκριθεί στις ανάγκες των καταναλωτών για φορητούς υπολογιστές και έτσι δημιούργησε τον MacBook Air με το εξαιρετικά λεπτό design που προσπάθησαν πολλοί να αντιγράψουν, χωρίς μεγάλη επιτυχία.

iPad

iPad

Τα tablet έχουν μπει δυναμικά στη ζωή μας και η Apple στις αρχές του 2010 παρουσίασε το iPad το οποίο παρομοιάστηκε με ένα μεγάλο iPhone, το οποίο με την 9.7 ιντσών οθόνη του επέτρεπε στον χρήστη να έχει πρόσβαση στην πληροφορία κάθε στιγμή και σε μια τόσο μεγάλη οθόνη.

App Store

AppStore

Το App Store περιέχει χιλιάδες εφαρμογές και δισεκατομμύρια downloads από όλους τους χρήστες της ανά τον κόσμο, ενώ ξεκίνησε τη λειτουργία του μόλις το 2008.

 

iTunes

iTunes

 Η τεράστια βιβλιοθήκη μουσικής που εδραιώθηκε το 2007 ήταν μια καινοτομία, καθώς κανείς μέχρι τότε δεν μπορούσε να φανταστεί ότι οι καταναλωτές θα πληρώνουν απ’ευθείας για να ακούν μουσική.

iPhone

iPhone

Και προφανώς δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα το iPhone. Η επανάσταση των smartphones με το κλειστό λογισμικό που επιτρέπει μια ασφαλή περιήγηση στον χρήστη και αρχικά είχε δημιουργηθεί ως μια εξέλιξη του iPod με δυνατότητες τηλεφώνου, αλλά και σύνδεσης με το διαδίκτυο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!