Ξόδεψε 20.000 λίρες σε πλαστικές για να μοιάσει στον Μπέκαμ αλλά…

Τον τελευταίο καιρό ακούμε συνέχεια για άτομα που ξοδεύουν μια περιουσία σε πλαστικές επεμβάσεις και botox, με απώτερο σκοπό να μοιάσουν στο είδωλο τους. Υπάρχουν αρκετά γνωστά παραδείγματα ατόμων που έκαναν τα πάντα για να γίνουν σαν τον αγαπημένο τους celebrity, αλλά το τελευταίο κρούσμα είναι fan του Ντέιβιντ Μπέκαμ!

Γενικότερα ο Μπέκαμ έχει πολλούς φανατικούς θαυμαστές και ιδίως στην Αγγλία, από όπου κατάγεται και ο 19χρονος άνεργος που ξόδεψε ότι είχε και δεν είχε για να γίνει σαν εκείνο. Τι κατάφερε όμως στην πραγματικότητα;

 

19χρονος ξόδεψε μια περιουσία για να μοιάσει στον Μπέκαμ!

jack-johnson-plastikesdavid-beckham-thaumastes

Το όνομα του νεαρού είναι Jack Johnson και κατάγεται από το Μπουλγελ του Νότιγχαμ. Είναι τόσο μεγάλος θαυμαστής του άσσου ποδοσφαιριστή, που έδωσε όλα του τα χρήματα για να κάνει εκτός από πλαστική για πιο γεμάτα τα χείλη – χωρίς λόγο μιας και ο David Beckham μετά βίας έχει χείλη – μέχρι και για να βάλει θήκες στα δόντια του.

agglos-fan-beckham

Το κορυφαίο είναι ότι κάνει ενέσεις κάθε μήνα για να αποκτήσει και το μαύρισμα του ειδώλου του, ενώ σκέφτεται να κάνει και εμφύτευση μαλλιών, μαζί με ένα τατουάζ στο χέρι του. Το μεγαλύτερο πρόβλημα του όπως λέει όμως, είναι τα κιλά και, αλλά δεν θα το αφήσει έτσι κι αυτό. Θα κάνει γαστρικό by pass για α φτάσει στο ιδανικό βάρος.

eidisis-kosmos-aggouria-net

Οι γονείς του από την άλλη πλευρά, δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με όλα αυτά που κάνει ο γιος τους, αλλά εκείνος δεν ακούει κανένα. Του έκαναν μέχρι και πρόταση να κάνει δική του εκπομπή στην τηλεόραση.

epemvasis-fans-celebrities

Το θέμα όμως είναι ότι ενώ έχει δώσει τόσα πολλά χρήματα και σκοπεύει να ξοδέψει άλλα τόσα, δεν έχει καταφέρει να αντιγράψει το είδωλο του ούτε στο ελάχιστο. Μάλιστα σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε σε κανάλι του νησιού, ο κόσμος από το κοινό αλλά και από τα social media που το έβλεπε από το σπίτι του τον αποκάλεσαν αρσενική Miley Cirus, καθώς όπως ισχυρίζονται μοιάζει περισσότερο με εκείνη!

Εσύ τι λες, σε ποιον μοιάζει το παιδί;;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!