5+1 λόγοι για να επιλέξετε τις σκυλοτροφές Belcando!

Σας ενδιαφέρει η μακροζωία και η σωστή ανάπτυξη για τον σκύλο σας;

Τότε πρέπει να κάνετε την καλύτερη επιλογή στην ξηρά τροφή του έτσι ώστε να του χαρίσετε ευχάριστη γεύση και μία μεγάλη ικανοποίηση.

Οι τροφές Belcando  προσφέρουν μία μεγάλη ποικιλία από τροφές, η οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των απαιτήσεων ενός τετράποδου.

Με ευθύνη απέναντι στα ζώα, η εταιρεία Belcando έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα θρεπτικά συστατικά από τις καλύτερες πρώτες ύλες, δίνοντας άλλη διάσταση στην διατροφή των τετράποδων πιστών μας φίλων.

Ακολουθώντας όλες τις προδιαγραφές ποιότητας, φέρνουν στο μπολάκι του σκυλάκου σας τις καλύτερες μπουκιές, ενισχυμένες με πολύτιμα συστατικά.

feinschmecker
Γιατί να τις επιλέξετε και εσείς προσωπικά για το κατοικίδιό σας;

1. Οι τροφές κινούνται στα πλαίσια ολιστικών προδιαγραφών, συμπεριλαμβάνοντας εκλεκτά συστατικά για την παρασκευή τους.

2. Προφέρουν έναν εξαιρετικό συνδυασμό από φυσικά συστατικά που διαμορφώνουν μία γεύση που ξετρελαίνει τους μικρούς σας φίλους.

3. Για την τελειοποίησή τους έχει ληφθεί υπόψιν η γνώμη κτηνιάτρων και διατροφολόγων, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τις ανάγκες του σκύλου.

4. Είναι μία σημαντική πηγή ενέργειας αφού αποτελούνται από υψηλής ποιότητας κρέας, συνδυασμένο με λαχανικά, που κρίνονται απαραίτητα για την ανάπτυξη τους.

5. Μπορούν να συντροφεύουν τον σκύλο σας, σε κάθε στάδιο της ζωής του. Από το στάδιο της εκπαίδευσης, της βασικής τροφής και της προχωρημένης ηλικίας τους.

6. Η ποιότητά τους είναι τέτοια, ώστε η τροφή να είναι εύπεπτη, χωρίς να προκαλεί διαταραχές στην φυσιολογία του εντέρου τους.

Η υγεία και η ανάπτυξη του σκύλου σας, εξαρτάται από εσάς! Επιλέξτε σωστά και υπεύθυνα για τον μικρό σας φίλο, διαβάζοντας καλά τα συστατικά, ελέγχοντας τις ημερομηνίες λήξης.

Βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από σκυλοτροφές Belcando, στο ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης pets-friends.gr, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό του σύστημα, προσφέροντάς του ποιοτική τροφή, κάνοντάς το να κουνάει την ούρα του σε κάθε μπουκιά!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!