Νέο χάπι που θα σε αδυνατίζει και θα σε γυμνάζει!

Η επιστήμη διαρκώς εξελίσσεται σε όλους τους τομείς, αλλά οι πιο σημαντικές προσπάθειες είναι αυτές που γίνονται στον χώρο της υγείας. Φαντάσου λοιπόν να υπήρχε ένα “μαγικό” χάπι το οποίο θα σε έβγαζε από τον κόπο του να τρέχεις στο γυμναστήριο, για να αποκτήσεις το σώμα που ονειρεύεσαι και το οποίο θα σε αδυνάτιζε όσο θα σε γύμναζε ταυτόχρονα!

Τρελό όνειρο, έτσι; Κι όμως αυτός είναι ο στόχος των επιστημόνων και το αποκαλούν μέχρι στιγμής χάπι σωματικής άσκησης. Ήδη έχουν γίνει αρκετές έρευνες σχετικά με τις μοριακές αντιδράσεις που γίνονται σε ένα σώμα, κατά την διάρκεια της γυμναστικής και τα ευρήματα έχουν δημοσιευθεί στην επιθεώρηση Cell Metabolism.

 

 

Δες επίσης: Οι 10 καλύτεροι λιποδιαλύτες της αγοράς για το 2015!

 

Χάπι “αδυνατίσματος” θα πάρει τη θέση της γυμναστικής

xapia adinatismatos

Σε μια τελευταία του δήλωση ο Δρ. Νόλαν Χόφμαν, ο οποίος είναι ένας από τους συγγραφείς της μελέτης αλλά και ερευνητής του Πανεπιστημίου του Σίδνεϊ, ανακοίνωσε πως ο στόχος της ομάδας στην οποία συμμετέχει είναι ο προσδιορισμός των βασικότερων μεταβολών του ανθρώπινου σώματος, ώστε αυτές να μπορούν να αναπαραχθούν από το συγκεκριμένο φάρμακο.

Πέρα όμως από το Πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ σε αυτή τη μελέτη συμμετέχει και το Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης και μαζί εστιάζουν περισσότερο στις πρωτεϊνικές αλλαγές του σκελετικού μυ, μετά από κάποια ώρα εκγύμνασης.

Όπως καταλαβαίνεις όμως, δεν είναι καθόλου εύκολο να δημιουργηθεί ένα τέτοιο φάρμακο, οπότε θα χρειαστεί τουλάχιστον μια δεκαετία μέχρι να κυκλοφορήσει, ώστε να προσδιοριστούν οι πιο σημαντικές βιολογικές μεταβολές.

Στην ουσία όμως δεν θα είναι ένα ακόμη νέο χάπι αδυνατίσματος, για όσους απλά δεν θέλουν να προσπαθήσουν μόνοι τους, αλλά θα βοηθήσει σημαντικά τους ηλικιωμένους, όσους πάσχουν από παχυσαρκία, διαβήτη τύπου 2, αλλά και καρδιοαγγειακές παθήσεις και τους είναι δύσκολο έως και αδύνατον το να γυμναστούν, όπως όλοι οι υπόλοιποι! Για να δούμε λοιπόν, θα τα καταφέρουν;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!