Βρέθηκαν λείψανα γοργόνας σε ερημική παραλία της Αγγλίας!

Σχεδόν κανένας δεν πιστεύει ότι υπάρχουν γοργόνες, μιας και τις έχουμε στο μυαλό μας σαν μυθικά πλάσματα. Μήπως όμως κάνουμε λάθος; Την ίδια άποψη είχε και ένας Βρετανός, μέχρι που βρήκε τα λείψανα γοργόνας σε μια ερημική παραλία.

Προφανώς και μόνο στο άκουσμα αυτής της είδησης δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι όντως συνέβη κάτι τέτοιο, καθώς κατά καιρούς αρκετοί είναι εκείνοι που πλάθουν ιστορίες από το μυαλό τους με απώτερο σκοπό να αποσπάσουν λίγη δημοσιότητα. Η διαφορά εδώ όμως είναι ότι υπάρχουν αποδείξεις τόσο σε εικόνες όσο και σε βίντεο!

 

Λείψανα γοργόνας ξεβράστηκαν στις ακτές της Αγγλίας!

Στην παραλία του Νόρφολκ της Αγγλίας βρέθηκε ένας άντρας ο οποίος αντίκρισε κάτι απίστευτα περίεργο, το οποίο έμοιαζε αρκετά με το πτώμα μιας γοργόνας.

Τα συγκεκριμένα τροπικά νερά είναι αρκετά ζεστά και εκεί μπορείς να συναντήσεις εξέδρες άντλησης πετρελαίου, μηχανότρατες, δεξαμενόπλοια μεταφοράς πετρελαίου, πλοία και κρουαζιερόπλοια.

lipsana-gorgonas-aggouria-net

Paul Jones δημοσίευσε φωτογραφίες που τράβηξε στις ακτές του Γκρέιτ Γιάρμουθ, οι οποίες δείχνουν ένα σώμα το οποίο βρίσκεται σε αποσύνθεση, μόνο που αντί για πόδια έχει ουρά. Η ουρά και το κεφάλι έχουν μείνει σχεδόν ανέπαφα, σε αντίθεση με το υπόλοιπο σώμα.

nekri-gorgona-paralia-agglia

Προφανώς, αυτές οι φωτογραφίες αναδημοσιεύθηκαν αρκετές φορές για να κάνουν το γύρο του διαδικτύου και να γίνουν το θέμα των ημερών στα social media. Συνολικά τις έκαναν share 15,000 άτομα.

Όσο για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα οι απόψεις διίστανται. Κάποιοι αναφέρουν ότι είναι το πτώμα μιας νεκρής φώκιας, μιας και υπάρχουν πολλές στην συγκεκριμένη περιοχή, ενώ άλλοι ότι είναι δημιούργημα του Jones, ο οποίος είναι μοντελιστής και χρησιμοποιεί ανατριχιαστικά στοιχεία για τα είδωλα που δημιουργεί.

Ότι κι αν είναι αυτό, όποιος και αν το δημιούργησε, το αποτέλεσμα είναι σίγουρα πάρα πολύ πειστικό!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!