Τα 10 βίντεο με τα περισσότερα dislikes στο YouTube!

Στο YouTube ανεβαίνουν καθημερινά άπειρα βίντεο, μουσικά, trailers ταινιών, αστεία αλλά και ενημερωτικά. Δεν είναι όμως όλα τα βιντεάκια επιτυχημένα και αυτό μπορείς να το καταλάβεις από το ποιο έχει τα περισσότερα dislikes.

Το 2010, το YouTube αποφάσισε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούσε το κοινό τα video και από εκεί που η επιλογή που είχες ήταν να τα βαθμολογήσεις βάζοντας από ένα εώς 5 αστέρια, πρόσθεσε ένα απλό κουμπί για να μπορείς να κάνεις Like ή Dislike.

Βέβαια, τα άτομα που κάνουν dislike έχουν συνηθίσει να τα αποκαλούν haters – είναι το κλασικό που ακούμε “haters gonna hate”- αλλά δεν μας απασχολεί καθόλου αυτό, γιατί αν κάτι είναι μούφα και μας ενοχλεί για τον οποιοδήποτε λόγο αυτό είναι το μόνο κουμπί που του αξίζει.

Ποια είναι όμως τα βίντεο που μάζεψαν τις περισσότερες αρνητικές ψήφους από την πρώτη ημέρα που βγήκε το συγκεκριμένο κουμπί μέχρι και σήμερα;

 

Ποια βίντεο έχουν μαζέψει τα περισσότερα dislikes στην ιστορία του YouTube!

 

10. GHOSTBUSTERS – Official Trailer από την Sony Pictures Entertainment

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/w3ugHP-yZXw”]

Το Ghostbusters κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1984 και το 1989 βγήκε το sequel της ταινίας. Το trailer όμως από το νέο Ghostbusters που δημοσιεύτηκε στις 3 Μαρτίου 2016, ενώ είχε πολλά εκατομμύρια views μάζεψε μόλις 296.551 Likes και 1.033.654 Dislikes.

9. Nicki Minaj – Anaconda από το NickiMinajAtVEVO

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/LDZX4ooRsWs”]

Αυτό το videoclip βγήκε τον Αύγουστο του 2014 και προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις, όπως και αρκετά τραγούδια της Nicki Minaj, λόγω του στίχου του. Τα Likes είναι 2.854.959 ενώ τα Dislikes 1.273.983. Τα συμπεράσματα δικά σας!

8. Miley Cyrus – We Can’t Stop από το MileyCyrusVEVO

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/LrUvu1mlWco”]

Εδώ νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος καν να αναρωτηθούμε για ποιον λόγο ενώ έχει 2.684.762 Likes τα Dislikes είναι 1.285.356. Γιατί πολύ απλά είναι η εκκεντρική Miley. Παρόλα αυτά το κομμάτι δεν το λες και άσχημο, εξού και τα Views.

7. Miley Cyrus – Wrecking Ball by MileyCyrusVEVO

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/My2FRPA3Gf8″]

Εντάξει, αυτό το βίντεο ίσως και να το περιμέναμε καθώς ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων για πολύ καιρό. Μπορεί το βύντεοκλιπ να ήταν αρκετά προκλητικό, αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι το τραγούδι μετρούσε αρκετά. Μάζεψε 3.485.821 Likes και 1.348.390 Dislikes και έτσι κατέλαβε την 7η θέση.

6. Jacob Sartorius – Sweatshirt (Official Music Video) από τον Jacob Sartorius

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/IvxRsDpXPGo”]

Το Internet δίνει σε όλους την ευκαιρία να γίνουν διάσημοι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι βρίσκεται στην λίστα μας ένα βίντεο από κάποιο άτομο που ανέδειξε το διαδίκτυο. Ο Sartorius έγινε γνωστός ανεβάζοντας ένα βίντεο όπου έκανε lip-syncing.

Το συγκεκριμένο τραγούδι του δεν πήγε ακριβώς όπως θα περίμενε, μιας και είχε 570.076 Likes και 1.586.326 Dislikes μέσα σε μόλις 6 μήνες!

5. PSY – GANGNAM STYLE M/V από το officialpsy

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/9bZkp7q19f0″]

Δεν χρειάζονται λόγια για το Gangnam Style. Το ακούσαμε, γελάσαμε, κολλήσαμε μαζί του και του δώσαμε τα περισσότερα views, δίνοντας του μία θέση στα παγκόσμια ρεκόρ βασισμένα στο Internet! Ενώ όμως είχε 11.856.203 likes τα dislike πήγαν σύννεφο και έφτασαν τα 1.674.194 από το 2012 μέχρι και σήμερα.

4. ‹ CORTANDO O BOTÃO DO YOUTUBE › από τον Aruan Felix

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/RZEb_utxH4s”]

Σε ελεύθερη μετάφραση μας δείχνει το πως να κόψουμε το κουμπί του YouTube. Ο Βραζιλιάνος YouTuber κέρδισε το ασημένιο βραβείο στο YouTube, το οποίο δίνεται σε όσους φτάνουν τους 100.000 subscribers. Και ακριβώς αυτό το βραβείο προσπάθησε να διαλύσει μαζεύοντας 2.263.924 dislikes έναντι των 673.505 likes που είχε.

3. Friday – Rebecca Black – Official Music Video από την rebecca

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/kfVsfOSbJY0″]

Αυτό το κομμάτι μάζεψε πάνω από 30 εκατομμύρια προβολές στην πρώτη κιόλας εβδομάδα της δημοσίευσης του. Βέβαια, μάλλον όλες αυτές οι προβολές ήταν λόγω του ότι δεν ήταν και πολύ όμορφο το βίντεο και αυτό το συμπεραίνουμε από τις 2.465.937 αρνητικές ψήφους που συγκέντρωσε από το 2011 μέχρι και σήμερα.

2. Official Call of Duty: Infinite Warfare Reveal Trailer από το Call of Duty

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/EeF3UTkCoxY”]

Αν νομίζατε ότι δεν θα υπάρξει και κάποιο videogame στην blacklist είστε γελασμένοι. Το Call of Duty ενώ είναι από τα πιο γνωστά βιντεοπαιχνίδια κούρασε πολύ τους παίκτες του, μιας και για 3η συνεχόμενη χρονιά το trailer του επιμένει στην επιστημονική φαντασία. Την αρνητική τους ψήφο λοιπόν έδωσαν 3.428.015 άτομα και την θετική τους μόλις 565.791.

1. Justin Bieber – Baby ft. Ludacris από το JustinBieberVEVO

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/kffacxfA7G4″]

Μη μου πείτε ότι δεν περιμένατε τον Justin Bieber να είναι στην κορυφή γιατί δεν θα σας πιστέψω. Αυτός κι αν έχει “haters”, αλλά δεν νομίζω ότι φταίει ο κόσμος που στο συγκεκριμένο τραγούδι ακούγεται σαν ένα μικρό κορίτσι.

Justin πρέπει να μεγαλώσεις και να ωριμάσεις αρκετά αν δεν θέλεις να ξανά δεις 7.201.309 dislikes σε βίντεο σου. Πλάκα, πλάκα λέτε γι’ αυτό να την γλιτώσαμε, εεε να εξαφανίστηκε ήθελα να πω!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!