Ο Βαρουφάκης αποκαλύπτει τι είναι “Οι 1101”

Είχε κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου ένα βίντεο με πολλούς Έλληνες επώνυμους από διάφορους χώρους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο πρώην Υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης. Μιλούσε για τους  1101 που θα έρθουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο για την χώρα μας και μας είχε βάλει σε σκέψεις, μιας και σχεδόν όλοι μας υποθέσαμε πως “Οι 1101” ήταν ένα νέο κίνημα.

Σύμφωνα όμως με τον Κώστα Εφήμερο της ιστοσελίδας pressproject.gr, δεν είναι απλά ένα ακόμη κίνημα αλλά εκείνο που θα αλλάξει την ενημέρωση, για να αλλάξει η Δημοκρατία.

 

Δες επίσης: Τι απάντησε η μαθήτρια από τη Θεσσαλονίκη για τη φούστα της

 

Τι είναι “Οι 1101” με τον Βαρουφάκη

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=fHzFmDJ7S5w”]

Οι 1101 θα εστιάσουν στα ευτράπελα της δημοσιογραφίας που υπήρχαν μέχρι και σήμερα, με σκοπό να γίνει η δημοσιογραφία ανεξάρτητη και όχι κατευθυνόμενη με βάση τα συμφέροντα. Σε αυτή τους την προσπάθεια πιστεύουν πως θα τους στηρίξει και ο κόσμος που έχει καταλάβει πλέον ότι η δημοσιογραφία δεν είναι αυτή που θα έπρεπε.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν αυτός που έκανε την αποκάλυψη δηλώνοντας πω Οι 1101 δεν είναι κόμμα, αλλά ένα κίνημα στο χώρο της ενημέρωσης. Στο χώρο που ταλαιπωρείται τόσο βάναυσα, από όλα αυτά τα μέσα της διαπλοκής όπως τα αποκάλεσε. Τα μέσα που υπονομεύουν την πορεία της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, αλλά φυσικά και την ποιότητα του διαλόγου. Τα μέσα τα οποία είναι η έκφραση της πτώχευσης του ελληνικού πολιτικού συστήματος.

Για να γίνει όμως το σχέδιο τους πραγματικότητα και να μπορούν όλοι να ενημερώνονται σωστά, θα χρειαστούν 5 ευρώ τον μήνα, μιας και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάποιον χρηματοδότη και ελπίζουν στην βοήθεια των πολιτών.

>> Δες όλα τα άρθρα από τις Ειδήσεις!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!