Αρχική ΕιδήσειςΚόσμος Τρία αδέρφια κάλεσαν πνεύματα και… δαιμονίστικαν…. (Βίντεο)

Τρία αδέρφια κάλεσαν πνεύματα και… δαιμονίστικαν…. (Βίντεο)

από aggouria

Τρία αδέρφια από την Κούβα  κάλεσαν πνεύματα για πλάκα με τη γνωστή διαδικασία του πίνακα.

Δύο αγόρια και μια κοπέλα προσπάθησαν για πλάκα να καλέσουν πνεύματα. Προφανώς από περιέργεια. Όμως λίγα λεπτά αφού ξεκίνησαν να καλούν τα πνεύματα, τα τρία αδέρφια ξεκίνησαν να έχουν περίεργη συμπεριφορά.Η  Αλεξάνδρα Χουέρτα 22 ετών ο  Σέρτζιο Χουέρα 23 ετών και ο 18χρονος  Φερνάντο Κουέβας.

Λόγω του ότι δεν ήξεραν τι να κάνουν κάλεσαν το ασθενοφόρο, όμως η μεταφορά τους στο νοσοκομείο ήταν πολύ δύσκολη αφού ήταν εκτός ελέγχου. Δεν άκουγαν κανέναν και είχαν παραισθήσεις. Το ασθενοφόρο καλέστηκε από τους γονείς των παιδιών αφού ο ιερέας της περιοχής αρνήθηκε να τους κάνει εξορκισμού γιατί δεν πηγαιναν στην εκκλησία συχνά.

Το παιχνίδι που έπαιζαν είναι το Oujia που σίγουρα το έχετε δει λίγο πολύ…

Τρία αδέρφια κάλεσαν πνεύματα και... δαιμονίστικαν.... (Βίντεο)Τρία αδέρφια από την Κούβα προσπάθησαν να καλέσουν πνεύματα για πλάκα με τη γνωστή διαδικασία του πίνακα.  Δύο αγόρια και μια κοπέλα προσπάθησαν για πλάκα να καλέσουν πνεύματα. Προφανώς από περιέργεια. Όμως λίγα λεπτά αφού ξεκίνησαν να καλούν τα πνεύματα, τα τρία αδέρφια ξεκίνησαν να έχουν περίεργη συμπεριφορά.Η  Αλεξάνδρα Χουέρτα 22 ετών ο  Σέρτζιο Χουέρα 23 ετών και ο 18χρονος  Φερνάντο Κουέβας.  Λόγω του ότι δεν ήξεραν τι να κάνουν κάλεσαν το ασθενοφόρο, όμως η μεταφορά τους στο νοσοκομείο ήταν πολύ δύσκολη αφού ήταν εκτός ελέγχου. Δεν άκουγαν κανέναν και είχαν παραισθήσεις. Το ασθενοφόρο καλέστηκε από τους γονείς των παιδιών αφού ο ιερέας της περιοχής αρνήθηκε να τους κάνει εξορκισμού γιατί δεν πηγαιναν στην εκκλησία συχνά.  Το παιχνίδι που έπαιζαν είναι το Oujia που σίγουρα το έχετε δει λίγο πολύ...Δείτε το βίντεο που τράβηξαν οι τραυματιοφορείς στο ασθενοφόρο..

Related Posts