Τούρκοι μηχανικοί έφτιαξαν μια πραγματική BMW Transformer!

Είχες από μικρός αδυναμία στα Transformers και παρακολουθούσες τις μάχες με τα ρομπότ ευχόμενος να υπήρχαν τέτοια οχήματα στην πραγματικότητα; Πως θα σου φαινόταν αν μπορούσες να οδηγήσεις μια BMW Transformer;

Κι όμως, μπορεί όλη αυτή η τεχνολογία να μας φαντάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά κάποιοι έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να μπορέσουν να φτιάξουν ένα τέτοιο αυτοκίνητο, το οποίο όμως δεν θα είναι απλά μια μινιατούρα η οποία θα διακοσμεί το σπίτι σου, αλλά θα μπορείς να το οδηγείς κανονικά και να μεταμορφώνεται σε ρομπότ!

Αυτή η είδηση άφησε τους πάντες, λάτρες των Transformers και μη, άναυδους, μιας και δεν θα φανταζόμασταν ποτέ πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο στην πραγματικότητα. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις την συγκεκριμένη BMW!

 

Κατασκευάστηκε στην Τουρκία πλήρως οδηγήσιμη BMW Transformer!

Η τουρκική αυτή εταιρεία ονομάζεται Letrons, και όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο, έφτιαξαν ένα πλήρως λειτουργικό Transformer. Η μόνη του διαφορά με τα όσα βλέπαμε να συμβαίνουν στην ταινία είναι ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πολεμήσεις τους Decepticons και ότι όταν μεταλλάσσετε σε ρομπότ δεν θα μπορείς να το οδηγείς, παρά μόνο να το χειρίζεσαι με το τηλεχειριστήριο του.

transformers-autokinito-tourkia

Επίσης, έχει Wi-Fi, μπλε LED φωτάκια στα μάτια του ρομπότ και μπορούν να κινηθούν κανονικά τόσο τα χέρια όσο και τα δάχτυλα του. Είναι απλά απίστευτο το τι μπορούν να κάνουν κάποιοι άνθρωποι.

bmw-transformer-letrons-aggouria-net

Προφανώς η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, αλλά φανταζόμαστε πως μόνο οικονομικό δεν θα είναι. Ας ελπίσουμε πως η επόμενη δημιουργία τους θα είναι ο Optimus Prime. Ε εκεί θα γίνει πανικός!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!