Τι υπηρεσίες μπορεί να προσφέρει μια First Class της Emirates!

Η First Class ή αλλιώς η πρώτη θέση κάθε αεροπορικής εταιρείας προσφέρει κάποια προνόμια, σε όποιον επιλέγει να πετάξει με άνεση. Έχουμε ήδη δει τα γεύματα της πρώτης θέσης διαφόρων εταιρειών και σε μερικές περιπτώσεις μάλλον θα προτιμούσαμε να επιλέξουμε την οικονομική θέση, για να απολαύσουμε το ταξίδι μας.

Όταν όμως σκεφτόμαστε την First Class το πρώτο που μας έρχεται στο μυαλό είναι η πολυτέλεια μιας τέτοιας πτήσης, αλλά και η εξυπηρέτηση πέρα από όλα τα άλλα. Τι μπορεί όμως να περιλαμβάνει μια αεροπορική εταιρεία στις υπηρεσίες της για να κοστίζει δεκάδες χιλιάδες ευρώ το αεροπορικό εισιτήριο;

Ο YouTuber, Casey Neistat, μας έδειξε για ποιο λόγο η Emirates χρεώνει 18.500€ για αυτού του είδους τις θέσεις!

 

YouTuber έδειξε τι περιλαμβάνει η First Class της Emirates!

Ο Casey Neistat λοιπόν, έκλεισε το εισιτήριο του για να πετάξει από το Ντουμπάι στην Νέα Υόρκη, έναντι του ποσού των 18.500 ευρώ. Και αφού η πτήση του κόστισε αυτό το υπέρογκο ποσό είπε να μοιραστεί με όλους εμάς τις υπηρεσίες που του προσέφερε η εταιρεία.

first-class-ptisi-emirates

Αμέτρητα σνακς και ποτά τον περίμεναν στο τραπεζάκι δίπλα του, ενώ φυσικά μόλις απογειώθηκε το αεροπλάνο απήλαυσε τον ιδιωτικό αυτό χώρο, ψάχνοντας τα συρτάρια για να δει τι άλλο μπορεί να βρει. Μαζί με όλα τα άλλα, του προσέφεραν μέχρι και καλλυντικές κρέμες, αλλά και πυτζάμες, για να νιώθει πιο άνετος!

Για να περάσει όμως πιο ευχάριστα η ώρα του, εκτός από την υπέροχη θέα που είχε, υπήρχε στην καμπίνα του τηλεόραση, dvd player και ηχοσύστημα.

fagito-emirates-aggouria-net

Την ώρα του φαγητού τώρα, το μόνο που έκανε ήταν να επιλέξει από το μενού που του είχαν δώσει και να κάνει την παραγγελία του. Μέσα στον κατάλογο αυτό υπήρχε μέχρι και χαβιάρι.

proti-thesi-aeroporikis-etairias

Το καλύτερο όμως ήταν όταν μετέτρεψε την θέση του σε ένα αναπαυτικό κρεβάτι για να πάρει τον υπνάκο του, ενώ έπειτα μπήκε και για ένα μπανάκι.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!