Τα 10 πιο Extreme Scarification τατουάζ

Το τατουάζ έχει γίνει η μόδα της εποχής. Ο κάθε ένας κάνει ένα σχέδιο που τον εκφράζει και το έχει επάνω του για όλη του τη ζωή.

Βέβαια η επιστήμη έχει προχωρήσει και μπορείς να απαλλαγείς από το τατουάζ σου αν δεν σου αρέσει για οποιοδήποτε λόγο ή το βαρεθείς. Φυσικά μπορείς να κάνεις και κάποιο άλλο σχέδιο πάνω από το ήδη υπάρχον.

Τι γίνεται όμως με τα scarification tattoos? Καταρχήν να εξηγήσουμε τι είναι. Πρόκειται για ένα πραγματικά μόνιμο τρόπο τατουάζ. Σε αυτή τη μέθοδο ξεχνάς την κλασσική βελόνα και το χρωματιστό μελάνι… Η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται από πολύ παλιά αλλά ακόμα και σήμερα σε κάποιες φυλές της Αφρικής μέχρι που έγινε μόδα.

Η συγκεκριμένη μέθοδος ουσιαστικά είναι μια μέθοδος χάραξης ή οποία γίνεται με ένα κοφτερό νυστέρι. Ο «χειρούργος» ή αυτός τέλος πάντων που κάνει scarification χρησιμοποιεί ένα νυστέρι κάνοντας βαθιές ουλές και «ξύνοντας» το δέρμα σε τέτοιο σημείο που όταν επουλωθεί θα μείνει μια μόνιμη ουλή.

Είναι μια επώδυνη διαδικασία φυσικά αν και την ώρα που γίνεται χρησιμοποιείται αισθητικό όμως όπως είναι λογικό πονάει αρκετά και μετά. Με αυτή τη μέθοδο μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε σχέδιο θέλεις όπως και με τα κανονικά τατουάζ. Απλά προτιμώνται τα μεγαλύτερα σχέδια ώστε να είναι βέβαιο ότι δεν θα εξαφανιστεί η ουλή και δεν θα πάει τόσο αίμα και πόνος χαμένος.

 

Ριξε μια ματιά στα πιο extreme scarification tattoos

Αυτός ο τύπος για παράδειγμα πρέπει να λατρεύει το σκύλο του….

extreme scarification aggouria

Και αυτό εδώ σαν χειριστήριο μου μοιάζει…

Scarification tattoo aggouria

Ο κύριος αυτός έχει μεγάλη καρδιά σίγουρα ας πούμε..

extreme scarification aggouria

Χάραγμα σε όλο το μάγουλο…

scar tattoo

Χάραγμα στο κρανίο

scar tattoo

Και σε όλη την πλάτη φυσικά

tatouaz xaraksis aggouria

tatouaz xaraksis aggouria

Ένα πιο γυναικείο σχέδιο που έχει επουλωθεί…..

tatouaz xaraksis aggouria

Και στο μέτωπο..

scar tattoo

Scarification tattoo aggouria

 

[adrotate banner=”12″]Για αφαίρεση φυσικά ούτε λόγος. Το κανονικό  όπως είπαμε αφαιρείται με διάφορες μεθόδους οι οποίες είναι συνήθως επίπονες , όμως υπάρχει και η επιλογή της κάλυψης με κάποιο άλλο. Το Scarification δεν μπορεί να αφαιρεθεί γιατί δεν είναι μια χρωστική αλλά μια πληγή

Αν λοιπόν ανατριχιάζει στην ιδέα του να κάνεις ένα κανονικό τατουάζ, φαντάσου να σου χαράξουν ένα σχέδιο πάνω σου. Ανατριχιαστικό ε?

>>Δες όλα τα άρθρα για τα Tattoo 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!