Τα 10 πιο ακριβά Gadgets στον κόσμο!

Είσαι λάτρης της τεχνολογίας και ψάχνεις πάντα τα πιο έξυπνα Gadgets; Τότε σίγουρα θα θέλεις να δεις την λίστα με τα 10 πιο ακριβά Gadgets που κυκλοφορούν!

Το να βρεις νέα και ενδιαφέροντα gadgets, είναι το μόνο εύκολο την σήμερον ημέρα εάν ξέρεις πού να κοιτάξεις και μάλιστα κυκλοφορούν άπειρες ιδέες, από τα πιο χρήσιμα μέχρι και τα πιο ανούσια.

Πέρα όμως από αυτά υπάρχουν και κάποια gadgets, τα οποία όσο χρήσιμα και όμορφα και αν είναι, είναι και απίστευτα ακριβά. Πάμε να τα δούμε;

 

 

Top 10 πιο ακριβά Gadgets

 

10.  Κρυστάλλινη Βάση σύνδεσης για iPhone 4

iPhone 4

Ξεκινάμε τη λίστα μας με μια βάση σύνδεσης, η οποία κοστίζει σχεδόν όσο και το ίδιο το iPhone 4. Αυτή η βάση είναι κατασκευασμένη από κρύσταλλο και είναι βαμμένη με λευκόχρυσο. Γι’αυτό το λόγο λοιπόν κοστίζει 500 δολάρια.

 

9.  Ελβετικός σουγιάς Victorinox 1TB

elvetikos sougias

Αν είστε fan των ελβετικών μαχαιριών, αλλά έχεις και μία αδυναμία στα φλασάκια και πρέπει να μεταφέρεις πολλά δεδομένα, τότε αυτό το μαχαίρι είναι για σένα. Ο ελβετικός σουγιάς Victorinox 1TB, συνδυάζει και τα δύο μαζί, προσφέροντας μεγάλη χωρητικότητα και κοστίζει $3000.

 

8.  Ακουστικά Stax SR-009

akoustika

Τα συγκεκριμένα ακουστικά είναι ικανά να διαχειριστούν τις συχνότητες 5-42,000 Hz και είναι τα Stax SR-009, τα οποία έχουν επικρατήσει των “Beats by Dre”. Απαιτούν περισσότερη επένδυση με $ 2.000 για τον ενισχυτή και γι’ αυτό κοστίζουν 5,250 δολάρια.

 

7.  Σύστημα τουαλέτας Kohler Numi

top 10 gadgets

Με λίγα λόγια, αυτό είναι ένα ενσωματωμένο σύστημα τουαλέτας για όσους έχουν χρήματα για ξόδεμα. Μερικά χαρακτηριστικά του είναι η οθόνη αφής, το θερμαινόμενο κάθισμα και πολλά άλλα. Η μονάδα αυτή κοστίζει 6,400 δολάρια.

 

6.  Vertu Constellation Smartphone

Smartphone

Έχει ένα ροζ χρυσό εξωτερικό χρώμα, με λειτουργικό Symbian OS και ένα πληκτρολόγιο Swype, για όλα αυτά το κόστος του ανέρχεται στα 13.800 δολάρια.

 

5.  Ποδήλατο S-Works + McLaren Venge

S-Works + McLaren Venge

Ψάχνεις για ταχύτητα χωρίς να χρειάζεται να ποδηλατάς πιο γρήγορα; Το συγκεκριμένο ποδήλατο έχει μειωμένη τριβή και χρησιμοποιεί ίνες άνθρακα, ώστε να δίνει περισσότερη ταχύτητα με την ίδια προσπάθεια που έκανες πετάλι και πριν. κοστίζει $ 18.000.

 

4.  Σταθμός εργασίας MWE Emperor 200 PC

MWE Emperor 200 PC

Χτίστηκαν μέσα σε σχεδόν 6 μήνες σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη, αυτές οι θέσεις εργασίας του υπολογιστή είναι το μέλλον. Διαθέτουν τρεις οθόνες, μια οθόνη αφής και δερμάτινο κάθισμα! Το κόστος; $45.000.

 

3.  Ηχεία Megatrend MKIII

Megatrend MKIII

Το συγκεκριμένο σετ ηχείων είναι πραγματικά σαν τοίχος με αυτόν τον περίεργο σχεδιασμό. Τα ηχεία έχουν 7 πόδια ύψος και 3 πόδια πλάτος και κοστίζουν $80.000.

 

2.  Ρολόι Harry Winston Opus 12

Harry Winston Opus 12

Με μόνο 120 μονάδες που χρειάστηκαν για να το κατασκευάσουν και από την εξαιρετικά πολύπλοκη συναρμολόγηση του, αυτό το ρολόι κοστίζει $ 260,000. Ο χρόνος είναι χρήμα, όπως αποδεικνύεται και εδώ!

 

Δες περισσότερα παρόμοια θέματα μόνο στο Top10 εδώ!

 

1.  Μηχανή Ecosse Titanium Series FE Ti XX

Ecosse Titanium Series FE Ti XX

Αυτή η μηχανή χει συμπεριληφθεί σε αυτή τη λίστα ως ποδήλατο, δεδομένου ότι έχει τέσσερις ρόδες. Αυτό το ποδήλατο έρχεται με ένα σασί κατασκευασμένο από τιτάνιο και διαθέτει τροχούς με ίνες άνθρακα και κοστίζει μόλις 300.000 δολάρια.

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!