Σταμάτησε 32 φορές σε 1 λεπτό τα πτερύγια του ανεμιστήρα με τη γλώσσα της!

Έρχεται το καλοκαίρι και για ακόμη μία φορά τα Air Condition και οι ανεμιστήρες θα πάρουν φωτιά. Το Air Condition βέβαια το ανάβεις και δεν έχεις να φοβηθείς ότι μπορεί να γίνει κάποιο ατύχημα, όπως με τον ανεμιστήρα που μπορεί να κοπείς από τα πτερύγια του.

Εμείς όμως μπορεί να μην ακουμπάμε τα πτερύγια του όσο δουλεύει, αλλά μία γυναίκα καθήλωσε τον κόσμο σε ιταλικό τηλεπαιχνίδι καταφέρνοντας να σταματήσει τον ανεμιστήρα με τη γλώσσα της 32 φορές με σκοπό να μπει στο Βιβλίο Γκίνες.

 

Αυστραλιανή μπήκε στο Ρεκόρ Γκίνες σταματώντας τα πτερύγια του ανεμιστήρα με τη γλώσσα της!

Η Zoe Ellis είναι performer που έχει γίνει γνωστή με το ψευδώνυμο Zoe L’Amore και εμφανίστηκε στις 31 Μαρτίου στο Lo Show dei Record της Ιταλίας, με σκοπό να προσπαθήσει να σπάσει το προσωπικό της Ρεκόρ στο βιβλίο Γκίνες το οποίο ήταν οι 20 φορές.

Αφού είχε κάνει αυτό το ρεκόρ η Zoe μετά από λίγο καιρό κατάφερε και έκανε το ίδιο και η Ashrita Furman, σταματώντας τα πτερύγια 35 φορές μέσα σε ένα λεπτό.

paraksena pagkosmia rekor aggouria.net

Για να ανεβάσει το επίπεδο δυσκολίας αυτή τη φορά λοιπόν, χρησιμοποίησε δύο ανεμιστήρες 35W, τους οποίους τους έβαλαν στην υψηλότερη ταχύτητα. Στην ουσία σταμάτησε τον κάθε ανεμιστήρα 16 φορές και μάλιστα με μεγάλη ευκολία, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο.

Και ο σύζυγος της όμως ο Chayne Hultgren, που χρησιμοποιεί το a.k.a. “The Space Cowboy” στις παραστάσεις του κατέχει ένα ανάλογο παγκόσμιο ρεκόρ. Είναι ο άντρας που έχει σβήσει τις περισσότερες δάδες με την γλώσσα του μέσα σε ένα λεπτό.

Έχουν και οι δύο όπως καταλαβαίνεις ένα θέμα με την γλώσσα τους, μόνο που ο δεύτερος παίζει με την φλόγα!

Chayne Hultgren record ksifi

Έχει καταφέρει βέβαια να κάνει κι άλλα ρεκόρ, ανάμεσα στα οποία είναι και ένα ακόμη πιο περίεργο εγχείρημα του, κατά το οποίο κατάπινε σπαθιά υποβρυχίως και τραβούσε αρκετό βάρος με τα βλέφαρα του. Ίσως είναι το πιο περίεργο ζευγάρι όλων των εποχών αυτό! Δες ακόμη τα 10 πιο περίεργα Παγκόσμια ρεκόρ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!