Σουμάχερ: Βγήκε από το κώμα και από το νοσοκομείο

Μετά από 169 μέρες αγωνίας, επιτέλους έχουμε πραγματικά ευχάριστα νέα για τον Michael Schumacher! Ο Γερμανός που τραυματίστηκε κάνοντας σκι στη Μεριμπέλ στις 29 Δεκεμβρίου, έχει βγει από το κώμα και έφυγε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ!

Πλέον δεν έχουμε να κάνουμε με φημολογία ή σενάρια αλλά με επίσημη ενημέρωση από την οικογένεια του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1. Αυτή επιβεβαιώνει πως ο Γερμανός έχει επιτυχώς αφυπνιστεί και πως έχει ξεκινήσει φάση αποκατάστασης, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται το που θα συνεχιστεί αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της οικογένειας Schumacher.

“O Michael έχει πλέον φύγει από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, για να συνεχίσει τη μακρά περίοδο αποκατάστασής του. Δεν βρίσκεται πια σε κώμα. Η οικογένεια μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους θεράποντες ιατρούς, τις νοσοκόμες και τους φυσιοθεραπευτές στη Γκρενόμπλ, καθώς και όσους του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον τόπο του ατυχήματος. Όλοι αυτοί έκαναν εξαιρετική δουλειά αυτούς τους μήνες. H οικογένεια μας θέλει ακόμα να ευχαριστήσει όλους όσοι έστειλαν τις θερμές τους ευχές στον Michael. Είμαστε σίγουροι πως τον βοήθησαν. Για το μέλλον, ζητάμε την κατανόηση όλων, καθώς η περαιτέρω αποκατάσταση, θα συνεχιστεί μακριά από τη δημοσιότητα“.

newsauto.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!