Ρεκόρ Guinness: 10,88 μέτρα το μεγαλύτερο skateboard!

Όλο και πιο συχνά βλέπουμε κόσμο να προσπαθεί να σπάσει τα ρεκόρ Guinness που υπάρχουν. Με αυτόν τον τρόπο παίρνουν ένα ποσό χρημάτων και γράφεται το όνομά τους στο βιβλίο. Είναι ένας συνδυασμός χρημάτων αλλά και δόξας. Έτσι υπάρχει διπλό κίνητρο για όσους θέλουν να μπουν στο βιβλίο Guinness.

Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν πολλά περίεργα ρεκόρ που έχουν γίνει όσο υπάρχει αυτό το βιβλίο. Στις 31 Αυγούστου του 2018 είχαμε ένα καινούριο ασυνήθιστο ρεκόρ. Ένα τεράστιο skateboard με μήκος 10,88 μέτρα και σχεδόν 18 εκατοστά ψηλό. Μπορεί να μην είναι πρακτικό όμως κατάφερε να γραφτεί στο βιβλίο Guinness.

 

Η μεγαλύτερη σανίδα του skate που φτιάχτηκε ποτέ!

megali sanika skate

Δες επίσης Ιαπωνική εταιρεία έφτιαξε το μικρότερο Fidget spinner!

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου, στο Los Angeles μπήκε στο βιβλίο Guinness με νέο ρεκόρ, το μεγαλύτερο skateboard. Ένας από τους δημιουργούς αποφάσισε να φτιάξει την δική του σανίδα του skateboard σε κλίματα 12,5. Δήλωσε ότι το δύσκολο κομμάτι ήταν ότι έπρεπε να εργαστούν στο project του χωρίς να έχει σχέδια. Έτσι ξεκίνησαν και τα βρήκαν στην πορεία.

Η σανίδα είναι σχεδόν το ίδιο λειτουργική με μία κανονική. Η μοναδική διαφορά τους είναι το μέγεθος, το σιδερένια σώμα του και οι ρόδες που είναι αγωνιστικού αυτοκινήτου. Είναι μια σανίδα που σίγουρα κάποιος θα την προσέξει. Δεν είναι εύκολο να περάσεις απαρατήρητος όταν χρησιμοποιείς κάτι τόσο μεγάλο και ασυνήθιστο για να μετακινηθείς.

megalutero skateboard

Δες επίσης τα 10 πιο επικίνδυνα παγκόσμια ρεκόρ που έγιναν ποτέ!

Κάποια στιγμή αποφάσισαν να πάνε με αυτό στην Time Square της Νέας Υόρκης και ένα αστυνομικός τους σταμάτησε. Στην αρχή πίστευαν ότι έκανε κάτι κακό αλλά αυτό που τον ρώτησε ο αστυνομικός είναι αν μπορεί να ανέβει κι αυτός. Ο μοναδικός λόγος που τον σταμάτησε είναι για να μπορέσει να βγάλει μια φωτογραφία πάνω στο skateboard. Ποιος δε θα ήθελε να το κάνει άλλωστε.

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!