10 Πράγματα που κάνουν οι εκατομμυριούχοι!

Κατά καιρούς υπάρχουν πολλοί οι οποίοι προσπαθούν να δώσουν συμβουλές στον κόσμο για το πως να γίνουν πλούσιοι.

Μερικοί από αυτούς προτείνουν, μάλιστα, περίεργες λύσεις και δίνουν συμβουλές που στερούν τις μικρές χαρές της ζωής. ενώ στην πραγματικότητα δεν επιφέρουν ιδιαίτερα κέρδη. Η αλήθεια είναι πως για να γίνει κανείς πλούσιος δεν υπάρχει συγκεκριμένη συμβουλή.

Ωστόσο υπάρχουν κάποια πράγματα που όλοι οι πλούσιοι άνθρωποι ακολουθούν ως γενικό κανόνα και τους βοηθούν να μην κάνουν λάθη στα πρώτα βήματα της ανάπτυξής τους. Εδώ, λοιπόν, βρίσκονται τα 10 πράγματα που κάνουν όσοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι άνθρωποι.

 

Τι κάνουν και τι δεν κάνουν οι πλούσιοι άνθρωποι !

 

Δες επίσης: 10 Συμβουλές για να γίνεις εκατομμυριούχος μέχρι τα 30!

 

1. Επενδύουν στον εαυτό τους

plousios anthropos

Σε κάθε περίπτωση επενδύουν στον εαυτό τους. Λόγος δεν γίνεται στην απόκτηση αγαθών και φήμης, αλλά στην απόκτηση γνώσεων. Η γνώση είναι η μεγαλύτερη δύναμη για έναν άνθρωπο και είναι αυτό που θα μπορέσει να τον βοηθήσει να αποκτήσει αυτά που επιθυμεί. Για αυτό το λόγο, όσοι θέλουν να γίνουν πλούσιοι ή να διατηρήσουν και να επεκτείνουν τον πλούτο τους, φροντίζουν να μαθαίνουν συνεχώς και να αφιερώνουν μεγάλο μέρος του χρόνου τους σε αυτό τον τομέα.

 

2. Αποφεύγουν να υπέρ-ψυχαγωγούνται

plousioi anthropi

Είναι πραγματικά προτιμότερο να χρησιμοποιήσεις τους πόρους που διαθέτεις για να γίνεις καλύτερος και αυξήσεις αυτά που έχεις, παρά να αναλώνεσαι μέσα σε πρόσκαιρες χαρές. Η διασκέδαση είναι επιθυμητή στη ζωή μας και μας βοηθάει με ποικίλους τρόπους. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αφήνουμε τους εαυτούς μας να ζουν μόνο για την διασκέδαση.

3. Δεν αγοράζουν με πίστωση

plousoii anthrwpi

Δεν αγοράζουν πράγματα που δεν χρειάζονται, με λεφτά που δεν έχουν, για να εντυπωσιάσουν ανθρώπους που δεν συμπαθούν. Η λύση αυτή προσθέτει μόνο χρέη πάνω τους, χρέη που δεν είχαν σε πρώτη φάση και μόνο προβλήματα μπορούν να τους δημιουργήσουν. Η μόνη δικαιολογημένη περίπτωση για αγορές με πίστωση είναι αυτές που αποσκοπούν στην ανάπτυξη της επιχείρησης και όχι αυτές που αφορούν την απόκτηση υλικών αγαθών.

4. Δεν κρύβονται από τον σύντροφό τους

plousioi an8ropi

Πραγματικά είναι πολλά τα ζευγάρια, ακόμα και παντρεμένα που αποφεύγουν να μιλήσουν ανοιχτά για τα οικονομικά τους. Φοβούνται πως αυτό μπορεί να προκαλέσει αναταραχές και καυγάδες, Η αλήθεια, όμως, είναι πως αν κάποιος ανοίξει όλα του χαρτιά στον σύντροφό του, μόνο σε καλό μπορεί να του βγει, γιατί αυτό θα βοηθήσει να πολλαπλασιαστεί ο πλούτος της οικογένειας μέσα από κοινές αποφάσεις και κινήσεις.

5. Δεν υποθηκεύουν ποτέ ένα σπίτι

plousios anthrwpos

Η υποθήκευση ενός σπιτιού δεν αποδίδει ποτέ σε καλό. Δημιουργεί μια συνεχή ένταση  και αναγκάζει τον άνθρωπο να βρίσκεται σε μια μάχη για να πληρώνει της δόσεις της υποθήκης του. Επιπλέον, επειδή αφορά μια μορφή δανείου, αυτόματα αναγκάζει τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να πληρώσει περισσότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έδωσε για να αγοράσει το σπίτι, γιατί υπάρχουν τόκοι που μπορεί να καταλήξουν να είναι μεγαλύτεροι από την αξία του σπιτιού.

6. Δεν μένουν στο κρατικό σύστημα ασφάλισης

plousioi anthroph

Δεν χρειάζεται και ιδιαίτερος λόγος για αυτό. Σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας, το ασφαλιστικό σύστημα είναι σε κακή κατάσταση. Πολύ μεγάλες οφειλές για μέτριας ποιότητας παροχές και μικρές συντάξεις. Αντί να σπαταλήσουν λεφτά εκεί, είναι προτιμότερο να επενδύσουν στον να φτιάξουν την περιουσία τους, έτσι ώστε να έχουν περισσότερα έσοδα μετά την συνταξιοδότησή τους  ή να επενδύσουν σε κάποιο ιδιωτικό σύστημα ασφάλισης.

7. Δεν αγοράζουν κατώτερης ποιότητας πράγματα

plousih an8ropi

Ό,τι πληρώνεις παίρνεις σε αυτό τον κόσμο. Τα φθηνά προϊόντα συνήθως δεν είναι της ίδιας ποιότητας με τα πιο ακριβά. Είναι πιο έξυπνο να αγοράζει κανείς κάτι ακριβό που θα αντέξει στο πέρασμα των χρόνων ( είτε αυτό πρόκειται για αυτοκίνητο, είτε πρόκειται για νυχοκόπτη)  παρά να αγοράζει κάτι που συνεχώς θα χρειάζεται επιδιόρθωση ή αλλαγή. Τα λεφτά πρέπει να πιάνουν τόπο.

8. Απολαμβάνουν τη ζωή

plousih an8roph

Δεν αποφεύγουν να πάνε διακοπές ή να κάνουν μια νυχτερινή έξοδο. Αυτές οι χαρές τις ζωής είναι που τους δίνουν ενέργεια και τους βοηθούν να είναι πιο αποδοτικοί στη ζωή τους. Μια καλή περίοδος διακοπών βοηθάει τους ανθρώπους να χαλαρώσουν και τους δίνει όρεξη να επιστρέψουν ξανά στην δουλειά τους, ξέροντας πως τα λεφτά που βγάζουν τους κάνουν να απολαμβάνουν την ζωή τους καλύτερα.

9. Αποταμιεύουν

plousioi anthropoi

Τα χρήματα που περισσεύουν μετά από την κάλυψη όλων των αναγκών δεν είναι εκεί για να ξοδευτούν σε άσκοπα πράγματα. Ένα μεγάλο ποσό στη τράπεζα δεν σημαίνει πως υπάρχουν λεφτά για να αγοράσει κάποιος καινούργιο αυτοκίνητο ή σπίτι. Είναι εκεί για μια δύσκολη στιγμή στη ζωή ή για μια επένδυση που θα αποσκοπεί στη ευημερία τους.

10. Δεν δουλεύουν για τα λεφτά

plousih an8rwph

Τα λεφτά δεν είναι ποτέ ο αυτοσκοπός για τους πλούσιους ανθρώπους. Δεν δουλεύουν για τα λεφτά. Αντίθετα αναγνωρίζουν πως αυτά που έχουν πετύχει είναι αποτέλεσμα της προσφοράς τους στην κοινωνία. Τα χρήματα είναι το παραπροϊόν της προσφοράς τους και βοηθάει να ζουν καλύτερα. Έτσι εργάζονται σκληρά, γιατί νιώθουν πως με αυτόν τον τρόπου προσφέρουν πιο πολύ και έχουν  περισσότερες απολαβές από της παροχές του συνόλου.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!