10 Συμβουλές για να γίνεις εκατομμυριούχος μέχρι τα 30!

Το να γίνεις εκατομμυριούχος είναι ένα όνειρο που λίγο έως πολύ το έχουμε όλοι μας. Πως μπορείς όμως να πραγματοποιήσεις αυτό σου το όνειρο και τι θα πρέπει να κάνεις;

Εννοείται ότι δεν θα σου πω ότι είναι και το πιο εύκολο πράγμα, αν ήταν έτσι όλοι μας θα ήμασταν τουλάχιστον πλούσιοι.

Υπάρχουν όμως μερικά βασικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να κάνεις πριν τα τριάντα σου, ώστε να σου φέρουν τα κέρδη που θα ήθελες.

Και ποια είναι αυτά; Πάμε να δούμε την λίστα μας!

 

 

Πως να γίνεις εκατομμυριούχος πριν τα 30!

ekatommirioyxos

 

Παρακολούθησε τα έσοδα σου

Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να επικεντρωθείς στην αύξηση των εσόδων σου και να τα παρακολουθείς βήμα βήμα συνεχώς.

Αν καταφέρεις να ελέγξεις τα έσοδα σου, μόνο τότε θα μπορέσεις να δεις τις ευκαιρίες και το πως να τις αξιοποιήσεις.

 

Μην επιδεικνύεσαι

lamborghini london-ekatomoriouxos

Ο σκοπός δεν είναι να ξεκινήσεις με τα πρώτα σου κέρδη και να αγοράσεις ακριβά αυτοκίνητα και ρολόγια.

Θα πρέπει να είσαι συγκρατημένος και να σε γνωρίζουν οι άλλοι για την ηθική που έχεις στον τομέα της εργασίας σου και όχι για τα ακριβά πράγματα που αγοράζεις.

Μόνο έτσι θα μπορέσουν να σε εμπιστευτούν περισσότεροι και να ανέβουν τα έσοδα σου.

 

Εξοικονόμησε χρήματα για επενδύσεις

Το βασικό είναι να μην μαζεύεις χρήματα, μόνο για να λες ότι έχεις. Θα πρέπει να κρατάς χρήματα ώστε να μπορέσεις την κατάλληλη στιγμή να κάνεις τις επενδύσεις που θα σου αυξήσουν ακόμη περισσότερο τα κέρδη.

Έτσι λοιπόν βάλε τα κέρδη σου σε έναν κλειστό λογαριασμό στην τράπεζα, τον οποίο δεν θα τον πειράζεις για τίποτα, ούτε καν για μία έκτακτη ανάγκη.

Αυτό θα σε αναγκάσει να συνεχίσεις να παρακολουθείς τα χρήματα σου, όπως είπαμε και στο πρώτο βήμα.

 

Μην αποκτάς χρέη

Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι οι πλούσια άνθρωποι χρησιμοποιούν το χρέος τους, ώστε να κινητοποιούν τις επενδύσεις και να αναπτύξουν την ταμειακή τους ροή.

Αντιθέτως, οι φτωχοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το χρέος για να αγοράσουν καινούρια πράγματα, που κάνουν τους πλούσιους πλουσιότερους.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν έχεις χρέη θα πρέπει να είναι καθαρά και μόνο με σκοπό να αυξήσεις τα κέρδη σου και όχι για να πάρεις ένα νέο αυτοκίνητο.

 

Βάλε τα χρήματα σε προτεραιότητα

Μόνο εκείνοι οι οποίοι έχουν ως προτεραιότητα τους τα χρήματα καταφέρνουν να έχουν τα εκατομμύρια. Αν θέλεις λοιπόν να γίνεις πλούσιος, αλλά  και να παραμείνεις πλούσιος θα πρέπει να είναι μια από της προτεραιότητες σου.

Τα χρήματα είναι σαν να έχεις έναν ζηλιάρη εpαστή. Αν τα αγνοήσεις θα σε αγνοήσουν και εκείνα, ή ακόμη χειρότερα, θα σε αφήσουν για κάποιον άλλο που θα είναι η προτεραιότητα του.

 

Τα Χρήματα δεν κοιμούνται

Τα χρήματα δεν γνωρίζουν τα ρολόγια, τα προγράμματα ή ακόμη και τις διακοπές και το ίδιο θα πρέπει να κάνεις και εσύ, αν θέλεις να είσαι μαζί τους.

Γενικά αγαπούν τους ανθρώπους που έχουν ηθική στην εργασία τους. Οπότε μην είσαι συνέχεια με ένα ρολόι στα χέρια, για να αφήσεις την δουλειά σου και να τρέξεις στη διασκέδαση. Χρειάζεται κόπος και θυσίες για να τα καταφέρεις.

 

Βγάλε τη λέξη φτωχός από το λεξιλόγιο σου

Ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι το να είσαι φτωχός ή έστω να έχεις αυτά τα λίγα που χρειάζονται για να επιβιώσεις, δεν είναι και ότι καλύτερο, αντιθέτως μάλιστα.

Γι’ αυτό δεν θα πρέπει ποτέ να συμβιβαστείς με την σκέψη ότι και να μην τα καταφέρεις θα είσαι ok.

Ο Bill Gates είχε πει ότι αν γεννήθηκες φτωχός, δεν είναι λάθος σου, αλλά αν πεθάνεις φτωχός τότε είναι σίγουρα δικό σου το λάθος.

 

Μελέτησε τους εκατομμυριούχους

Αν θέλεις να γίνεις ένας από αυτούς θα πρέπει να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για αυτούς και για τον τρόπο που εξελίχθηκαν σε αυτό που είναι σήμερα.

Βρες κάποιον που θαυμάζεις πολύ και τα έχει καταφέρει όσο το δυνατόν γίνεται μόνος του και βρες το πως ξεκίνησε και τι έκανε που τον οδήγησε στο να είναι εκατομμυριούχος.

Έτσι ίσως μπορέσεις να κλέψεις μερικές καλές ιδέες για το πως θα έπρεπε να συνεχίσεις την δική σου πορεία.

 

Κάνε επικερδείς επενδύσεις

Στην ουσία τα έσοδα των επενδύσεων σου θα πρέπει να είναι περισσότερα από αυτά που βγάζεις από την βασική σου δουλειά.

Μόνο έτσι θα μπορέσεις να καταλάβεις αν έχεις κάνει την σωστή κίνηση. Από την άλλη αν δεις από τον πρώτο χρόνο ότι τα έσοδα σου είναι μειωμένα, μην θεωρήσεις υποτιμητικό το να αποχωρήσεις. Ίσα ίσα που θα έχεις κάνει μια έξυπνη κίνηση.

 

Στόχευσε ψηλά

Ο στόχος σου θα πρέπει να είναι να βγάλεις όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα και όχι απλά να έχεις έσοδα.

Δεν υπάρχει έλλειψη χρημάτων στον πλανήτη, απλά δεν υπάρχουν μυαλά που να πιστεύουν στις δυνάμεις τους και να βάζουν υψηλούς στόχους, γι’ αυτό και εσύ κάνε την εξαίρεση!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!