7 Πράγματα που αγοράζουν οι έφηβοι!

Τα μικρά παιδιά γνωρίζεις τι θέλουν, βόλτες και παιχνίδια, οι έφηβοι όμως; Διάβασε εδώ την έρευνα που δείχνει το τι προτιμούν να αγοράζουν οι έφηβοι!

Αυτή η ηλικία εκεί 1-2 χρόνια πριν κλείσεις τα 18 είναι και η πιο δύσκολη. Δεν ξέρεις τι θέλεις και πως το θέλεις και πάνω απ’ όλα δεν μπορεί να σε καταλάβει κανείς (ή έτσι νομίζεις τέλος πάντων).

Οπότε κάπου εκεί είναι που τα αγόρια κολλάνε περισσότερο με τα hobby τους και την διασκέδαση, ενώ από την άλλη τα κορίτσια με τα ψώνια, τη μουσική και τις βόλτες. Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν να υπάρχει το χαρτζιλίκι της μαμάς και του μπαμπά.

Αμερικανική έρευνα μας παρουσιάζει τα 7 κυριότερα πράγματα που αγοράζουν οι έφηβοι, με βάση τις συνήθειες και τα χόμπι τους.

 

 

Δες επίσης: Τα 10 πιο ακριβά Sneakers που φτιάχτηκαν ποτέ!

 

 

Τι αγοράζουν περισσότερο οι έφηβοι με το χαρτζιλίκι τους

efivoi

Πάνω κάτω όλοι μας μπορούμε να φανταστούμε, αν κρίνουμε από τον εαυτό μας. Όμως τα χρόνια αλλάζουν και μαζί τους και οι συνήθειες, προτιμούν άραγε τα ίδια με αυτά που διαλέγαμε εμείς;

Video Games – 7%

Video Games

Προφανώς και υπάρχει λόγος που τα video games είναι σταθερά και σημειώνουν διαρκώς ρεκόρ πωλήσεων αλλά και κερδών. Γενικά οι έφηβοι λατρεύουν τα παραδοσιακά συστήματα παιχνιδιών, χωρίς όμως να έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να ασχοληθούν και με τα πιο σύγχρονα.

Βέβαια όταν λέμε για video games, μπορεί να είναι ακόμη και αυτά τα παιχνιδάκια του κινητού που πληρώνεις για να αποκτήσεις.

Σύμφωνα με την έρευνα το 65% των εφήβων είτε έχουν, είτε ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάποια κονσόλα παιχνιδιών και πάνω από το 85% παίζουν παιχνίδια στο smartphone τους.

Ηλεκτρονικά Gadgets – 8%

Gadgets

Επάνω στην εφηβεία είναι που όλοι θέλουν να αγοράσουν tablet, pc, smartphone και γενικά ότι έχει να κάνει με την ευρέως διαδεδομένη τεχνολογία και την επικοινωνία. Ενδεικτικά, οι Amazon, Nike, and eBay είναι μέσα στα top online καταστήματα που επισκέπτονται οι νέοι.

Αυτοκίνητο/Μηχανάκι – 8%

autokinito

Στην εφηβεία όλοι και ειδικά τα αγόρια περιμένουν το πότε θα γίνουν 18 για να βγάλουν δίπλωμα για αυτοκίνητο.

Βέβαια μια μελέτη της ΑΑΑ Foundation για την οδική ασφάλεια, δείχνει ότι οι αγορές αυτοκινήτων από άτομα ηλικίας 18-30 ετών μειώθηκαν κατά περίπου 30% την περίοδο 2007-2011 και συνεχίζει να μειώνεται και μόνο το 54% αυτών είχε άδεια οδήγησης στην ηλικία των 18.

Παπούτσια – 8%

papoutsia

Εννοείται ότι δεν μιλάμε μόνο για τον γυναικείο πληθυσμό. Αγόρια και κορίτσια σε αυτή την ηλικία λατρεύουν να αγοράζουν διαρκώς παπούτσια και μάλιστα περισσότερο Nike και Vans. Όσο αντέχει η τσέπη τους στην τελική.

Accessories προσωπικής φροντίδας – 10%

Accessories

Σπρέι σώματος, κρέμες για την ακμή, gel μαλλιών και προϊόντα μακιγιάζ για τα κορίτσια είναι κάποια από τα must προϊόντα που αγοράζουν οι έφηβοι. Στην ίδια κατηγορία μπορούν να μπούν όμως και γενικά όλα τα accessories όπως π.χ. οι τσάντες.

Ρούχα – 21%

rouxa

Τα ρούχα ξεπερνούν κατά πολύ όλα τα προηγούμενα προϊόντα στην προτίμηση των νέων, καθώς απ’ ότι φαίνεται οι έφηβοι προσέχουν περισσότερο από όλους μας την εμφάνιση τους.

 

Δες επίσης: 10 Μεγάλες εταιρείες αποδέχθηκαν το Ice Bucket Challenges

 

Φαγητό – 21%

fagito

Να και κάτι απρόσμενο, το φαγητό δηλαδή το γνωστό σε όλους μας Junk food είναι πρώτο μαζί με τα ρούχα, στις επιλογές των εφήβων. Αν και η έρευνα συμπληρώνει ότι οι ηλικίες 15-18 πλέον προτιμούν να δοκιμάζουν και πιο περίεργες γεύσεις και όχι μόνο τα junk food.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!