Πως να στέλνεις μηνύματα από το κινητό σου χωρίς ίντερνετ!

Το κινητό τηλέφωνο πλέον είναι το πιο απαραίτητο αντικείμενο, που κουβαλάμε διαρκώς μαζί μας, καθώς μας δίνει την δυνατότητα πέρα από το να επικοινωνούμε μέσω των κλήσεων και των μηνυμάτων, να μπορούμε να βρούμε τα πάντα μέσω του διαδικτύου.

Βέβαια, ειδικά τώρα που έχουμε τον εύκολο τρόπο να επικοινωνούμε με τους φίλους μας, χρησιμοποιώντας τη σύνδεση στο διαδίκτυο και την χρήση δεδομένων, η ανταλλαγή των μηνυμάτων γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Μήπως όμως υπάρχει και καλύτερος τρόπος;

Μα φυσικά! Μια νέα εφαρμογή, έχει έρθει για να μας λύσει τα χέρια. Η εφαρμογή Jott σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις δωρεάν μηνύματα, είτε το λειτουργικό σύστημα του κινητού σου είναι iOS είτε Android, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση στο ίντερνετ, όπως συμβαίνει στο iMessage που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι.

efarmoges ios android

Δες επίσης: Τα 7 καλύτερα προγράμματα για να σπάσεις κωδικούς WiFi!

Το συγκεκριμένο application έχει γίνει ανάρπαστο κυρίως στις μικρότερες ηλικίες, καθώς δεν έχουν συνέχεια την ευκολία να βρίσκουν κάποιο wi-fi δίκτυο για να επικοινωνούν με τους φίλους τους. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, να μπορούν όλοι να στέλνουν τα sms τους κατά τη διάρκεια των μαθημάτων ή ακόμη και να ανεβάζουν τις αγαπημένες τους στιγμές στο Instagram.

Η εφαρμογή Jott λοιπόν, την οποία μπορείς να κατεβάσεις για το smartphone σου από εδώ, χρησιμοποιεί ένα ασύρματο δίκτυο ελεύθερης πρόσβασης, στο οποία το τηλέφωνο σου μετατρέπετε σε κεραία, για να μπορείς να στέλνεις αλλά και να δέχεσαι δεδομένα.

Δύο ακόμη θετικά στοιχεία αυτού το application είναι πως αυτό το δίκτυο δεν δέχεται πολλές παρεμβολές, ενώ επίσης προστατεύονται τα προσωπικά σου δεδομένα, καθώς υπάρχει ανωνυμία κατά την αποστολή, πράγμα που όπως ξέρουμε όλοι δεν υφίσταται όταν στέλνουμε από το κινητό και μέσω του facebook.

Έτσι, αναμένεται στην πορεία να έχει ακόμη μεγαλύτερη απήχηση, από μικρούς αλλά και μεγάλους, που θέλουν να εξοικονομίσουν χρήματα από την σύνδεση τους!

[adrotate banner=”12″]

Εσύ έχεις κατεβάσει το Jott ή ακόμη περιμένεις;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!