Πως να βάλεις τραγούδια στο iPhone σου χωρίς iTunes!

Είναι γνωστό πως σε όλα τα Android κινητά μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν μουσική και βίντεο, μέσω διαφόρων προγραμμάτων. Βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο και για όσους θέλουν να περάσουν τραγούδια στο iPhone, καθώς στα συγκεκριμένα κινητά πρέπει να χρησιμοποιήσεις είτε το iTunes είτε να κάνεις jailbreak στην συσκευή σου.

Αυτό ίσως είναι και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα (αν όχι το μεγαλύτερο), όσων χρησιμοποιούν τέτοιες συσκευές. Υπάρχει όμως η λύση για όλες τις συσκευές της Apple, ακόμη και για τα iPod και iPad και ονομάζεται CopyTrans Manager Free.

 

Δες επίσης: Πως να κάνεις print screen σε κινητά Android & iPhone/iPad

 

CopyTrans Manager Free: Κατέβασε τραγούδια στο iPhone σου δωρεάν

Αυτό το νέο application σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις μουσική και βίντεο στο κινητό σου, απλά και μόνο σέρνοντας τα αντικείμενα που θέλεις από τον υπολογιστή σου μέσα στον φάκελο του iPhone, ή ακόμη και του iPod ή iPad σου.

Επιπλέον, μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος μπορείς και να τροποποιήσεις τις πληροφορίες των κομματιών που έχεις περάσει και φυσικά δεν εννοούμε μόνο το να κάνεις μετονομασία, αλλά και να ορίσεις το είδος της μουσικής για το κάθε τραγούδι, να το βαθμολογήσεις και αν θέλεις να γράψεις και τους στίχους στο meta-data για να εμφανίζονται όσο ακούς το τραγούδι.

Επίσης, μπορεί να κάνει back up στην συσκευή σου αν το ζητήσεις, ενώ για όσους έχουν πρόβλημα με τους drivers τους και το pc τους δεν αναγνωρίζει το iPhone , μπορούν να τους εγκαταστήσουν από το CopyTrans Drivers Installer, το οποίο είναι επίσης δωρεάν.

copytrans manager mousiki iphone

Μπορείς να κάνεις την εγκατάσταση πάρα πολύ εύκολα, καθώς δεν έχει κάποιο περίπλοκο βήμα, αρκεί ο υπολογιστής σου να τρέχει σε Windows. Εξίσου σημαντικό είναι πως υποστηρίζονται και τα νέα iPhones, όπως το 6 και το Plus.

Το πρόγραμμα μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ. Έπειτα, τα βήματα που θα πρέπει να κάνεις είναι πάρα πολύ απλά.

programma tragoudia iphoneprogramma tragoudia iphone

Αρχικά κατεβάζεις το πρόγραμμα και κάνεις εκτέλεση, στην συνέχεια αποδέχεσαι τους όρους και κάνεις install, μετά για να ελεγχθεί η σύνδεση σου στο internet θα πρέπει να πατήσεις Test connection και τέλος από το παράθυρο με τα προγράμματα που θα σου εμφανιστεί θα πρέπει να επιλέξεις το CopyTrans Manager. Τόσο απλά και γρήγορα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!