Πως να τερματίσεις το Pokemon Go!

Από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του Pokemon Go έχουν βγει όλοι στους δρόμους για να πιάσουν όλα τα σπάνια Πόκεμον και προφανώς αυτό δεν ισχύει μόνο για την Ελλάδα, μιας και σε εμάς είναι ακόμη φρέσκο το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αμέτρητοι είναι όλοι αυτοί που εξαντλούν καθημερινά την μπαταρία του κινητού τους παίζοντας Pokemon σε όλο τον κόσμο, αλλά πόσοι έχουν καταφέρει να το τερματίσουν; Μα φυσικά ελάχιστοι.

Αυτός που έγινε όμως γνωστός, μιας και ανέβασε φωτογραφία με την συλλογή του είναι ο χρήστης ftb_hodor. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι μοιράστηκε με όλους τον τρόπο που κατάφερε και τερμάτισε το παιχνίδι και το aggouria.net είναι εδώ για να σου παρουσιάσει αυτά τα tips.

 

Συμβουλές για να πιάσεις όλα τα Πόκεμον και να τερματίσεις το Pokemon Go!

 

Πιάσε τον Pikachu για αρχικό πόκεμον

Pikachu pokemon go

Το πρώτο trick αφορά το ξεκίνημα του παιχνιδιού. Θα πρέπει όταν θα ξεκινήσεις να μαζεύεις τα πρώτα σου πλασματάκια, να προσπεράσεις τον Bulbasaur, τον Charmander, αλλά και τον Squirtle που θα βλέπεις συνέχεια μπροστά σου, μέχρι να εμφανιστεί ο Pikachu και να τον πιάσεις με την Pokeball σου.

Δες τις πατούσες κάτω από τα Πόκεμον

spania pokemon

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο μας, για το πως να γίνεις ο καλύτερος στο Pokemon Go, οι πατούσες που υπάρχουν στο παράθυρο στην κάτω δεξιά γωνία κάτω από κάθε pokemon μας δείχνουν την απόσταση που απέχουν από εμάς. Η μία πατούσα  σημαίνει ότι είναι πολύ κοντά, ενώ οι τρεις ότι έχεις αρκετό δρόμο να κάνεις μέχρι να το πλησιάσεις.

Το κουτί σε καθοδηγεί

pokemon go sumvoules

Ανοίγοντας το παράθυρο που βρίσκεται κάτω δεξιά μπορείς να παρακολουθήσεις κάποιο συγκεκριμένο Pokemon. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το επιλέξεις από το μενού. Έπειτα, το κουτί θα αποκτήσει πράσινο χρώμα για να σου δείξει πως πηγαίνεις προς τη σωστή κατεύθυνση, ή κόκκινο για το αντίθετο.

Τα αυγά με 10.0 km εκκολάπτουν τα καλύτερα Pokemon

auga pokemon aggouria.net

Τα αυγά που μπορείς να εκκολάψεις χωρίζονται σε τρεις διαφορετικούς τύπους, ανάλογα με την απόσταση που πρέπει να εκκολαφθούν. Αυτοί οι τρεις κατηγορίες είναι οι εξής:

  • 2.0 km, τα οποία είναι τα κοινά αυγά,
  • 5.0 km, τα οποία είναι τα ασυνήθιστα και
  • 10,0 km από όπου βγαίνουν και τα σπανιότερα Πόκεμον, όπως το Magmar, το Lapras, ή το Dratini.

Μπορείς να χειριστείς την εξέλιξη του Eevee

ekseliksi pokemon Eevee

Κανείς δεν γνωρίζει το πως μπορεί να εξελιχθεί ένα Eevee, μετονομάζοντας το όμως σε Pyro, Rainer ή Sparky, μπορείς να ελέγξεις το αποτέλεσμα που θα έχεις, ώστε να αυξήσεις τις πιθανότητες να έχεις ένα Flareon, ή Vaporeon, ή Jolteon, αντίστοιχα με το πως έχεις επιλέξει να το μετονομάσεις.

Η καμπύλη επάνω από κάθε Pokemon αντιπροσωπεύει την δυναμική του

pokemon go tips

Αν έχεις αρκετά Pokemon με το ίδιο CP και δεν μπορείς να αποφασίσεις με ποιανού την εξέλιξη να ασχοληθείς, μπορείς να δεις την καμπύλη επάνω από το κεφάλι τους. Η συγκεκριμένη καμπύλη, μας δείχνει το πώς θα αυξηθεί το CP από το καθένα  μέσω της εξέλιξης του.

Περίμενε να συρρικνωθεί η καμπύλη

pokeball simvoules aggouria.net

Αν θέλεις να πιάσεις ένα Πόκεμον, η καλύτερη στιγμή για να πετάξεις την Pokeball σου, είναι μόλις θα έχει συρρικνωθεί η καμπύλη από πάνω του και αφού περιμένεις 2-3 φορές να γεμίσει και να ξανά συρρικνωθεί η καμπύλη. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζεις πως αν δεις ότι η καμπύλη είναι κόκκινη, αυτό σημαίνει ότι έχεις ελάχιστες πιθανότητες να το πιάσεις.

Χρησιμοποιήστε ένα Razz Berry για να πιάσεις τα δύσκολα Πόκεμον

Razz Berry pokemon

Αν δεις ότι το Πόκεμον που θέλεις να πιάσεις έχει υψηλό CP ή η καμπύλη του έχει κόκκινο χρώμα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα Razz Berry, ώστε το Pokemon να γίνει πιο υπάκουο και να  αυξηθούν οι πιθανότητες σου να το πιάσεις. Όλα αυτά όμως από το επίπεδο 8 και μετά, όπου μπορείς να τα ξεκλειδώσεις.

??? CP Pokemon

CP Pokemon

Μερικές φορές υπάρχει περίπτωση να συναντήσεις και Pokemon το οποία έχουν απροσδιόριστο CP. Αυτά λοιπόν είναι και τα πιο ισχυρά για το επίπεδο στο οποίο βρίσκεσαι. Για παράδειγμα, στο επίπεδο ένα μπορεί να έχουν CP 50, ενώ στο 10 CP 600.

Τα Pokestops (στάσεις) ανανεώνονται κάθε 5 λεπτά

Pokestops pokemon go

Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί, είναι ότι έχεις το δικαίωμα να επισκεφτείς ένα Pokestop κάθε πέντε λεπτά, για να διεκδικήσεις και πάλι τα rewards. Οπότε μην απομακρύνεσαι και ξανά διεκδίκησε τα rewards.

Μπορείς να βρεις όλα τα Πόκεμον

ekpaideutes pokemon tips

Μπορείς να βρεις και τα 151 Pokemon, δηλαδή τα αρχικά και όχι τους θρύλους, ακόμη και τις εξελιγμένες τους μορφές. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και να περιμένεις για να τα πιάσεις.

Ο Mew υπάρχει στον κώδικα του παιχνιδιού

Mew pokemon go

Μια ομάδα ανακάλυψε πως στον κώδικα του Pokemon Go υπάρχει ο Mew, αλλά είναι καλά κλειδωμένος. Δύσκολο να τον βρεις μεν, αλλά ότι υπάρχει υπάρχει!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!