Πως να διαρκεί η μπαταρία σου όταν παίζεις Pokemon Go!

Τα παιχνίδια σαν το Pokemon Go δεν είναι από τα κλασικά παιχνίδια για το κινητό, λόγω όλων αυτών των λειτουργιών αλλά και των γραφικών που έχουν, με αποτέλεσμα να τρώνε απίστευτα πολύ μπαταρία.

Προφανώς όμως, δεν γίνεται να κυκλοφορείς συνέχεια με τον φορτιστή του smartphone σου στα χέρια, ψάχνοντας για πρίζα. Θα πρέπει να κάνεις κάτι πιο δραστικό, ώστε να μην πέφτει τόσο γρήγορα η μπαταρία σου και να μπορέσεις να απολαύσεις το παιχνίδι. Άσε που δεν είναι και ότι καλύτερο το να φορτίζεις το κινητό σου κάθε τρεις και λίγο.

Για ακόμη μία φορά όμως, το aggouria.net σου έχει την λύση. Ψάξαμε και σου βρήκαμε μερικά έξυπνα tips για να διαρκέσει περισσότερο η μπαταρία σου και μπορείς να τα δεις στην λίστα που ακολουθεί!

 

Τι να κάνεις για να μην τελειώνει γρήγορα η μπαταρία σου ενώ παίζεις Pokemon Go!

 

1. Χαμήλωσε την φωτεινότητα της οθόνης

simvoules paixnidia pokemon go

Όπως ήδη γνωρίζεις, όσο ψάχνεις τα σπάνια Πόκεμον στο Pokemon Go η οθόνη του κινητού σου θα πρέπει να είναι διαρκώς ενεργή, πράγμα που σημαίνει ότι πέφτει και πιο γρήγορα η μπαταρία.

Έπειτα, από μια έρευνα που έκαναν σε ένα iPhone 6s, όταν χαμήλωσαν την φωτεινότητα της οθόνης το κινητό χρησιμοποιούσε 54% λιγότερη μπαταρία από ότι πριν. Το ίδιο τεστ όμως έκαναν και σε ένα Motorola Moto X, το οποίο χρησιμοποιούσε 30% λιγότερη μπαταρία.

Οπότε ρύθμισε την φωτεινότητα στο σημείο που χρειάζεται για να βλέπεις και στο ενδιάμεσο όσο κάνεις μικρά διαλείμματα, φρόντισε να κλειδώνεις το κινητό σου.

 

2. Χαμήλωσε ή απενεργοποίησε τον ήχο του κινητού σου

kinita simvoules

Δεν υπάρχει λόγος να έχεις στο τέρμα την ένταση του ήχου του κινητού σου. Μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί, αλλά ακόμη και από τα ηχεία μπορείς να χάσεις μπαταρία, οπότε είναι προτιμότερο να απενεργοποιήσεις τελείως τον ήχο.

 

3. Κλείσε τις εφαρμογές που τρέχουν στο background

efarmoges kinitou aggouria.net

Εκείνη την στιγμή δεν χρειάζεσαι απολύτως καμία εφαρμογή να τρέχει, μιας και όλη σου η προσοχή θα είναι στραμμένη στο παιχνίδι. Οι βασικές εφαρμογές που τρέχουν συνήθως είναι το Facebook, οι χάρτες, το spotify και άλλα applications μουσικής που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

 

4. Πάρε ένα power bank

power bank kinito

Ότι και να κάνεις σίγουρα κάποια στιγμή θα ξεμείνεις από μπαταρία, εκτός και αν έχεις πάντα μαζί σου ένα φορτισμένο power bank, με το οποίο όμως θα μπορείς να φορτίσεις το smartphone ή το iPhone σου περισσότερες από τρεις φορές. Άρα αυτό που θα πρέπει να κοιτάξεις είναι τα mAh του να είναι από 6000 και πάνω.

Βρες τα καλύτερα power bank της αγοράς εδώ και τα πιο οικονομικά εδώ!

 

5. Κλείσε τα bluetooth και τα Wi-Fi

pokemon go tips

Όταν έχεις ανοιχτά κυρίως τα Wi-Fi σου, το κινητό σου σε κάθε σου βήμα ψάχνει για ανοιχτά δίκτυα Wi-Fi και κάνει διαρκώς αναζήτηση τρώγοντας σου την μπαταρία χωρίς να κάνεις απολύτως τίποτα. Το ίδιο ακριβώς όμως συμβαίνει και με τα bluetooth, τα οποία κάνουν αναζήτηση για άλλες συσκευές.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα απενεργοποιήσεις, για να δώσει προτεραιότητα η συσκευή σου στο GPS, το οποίο είναι και το μόνο που χρειάζεσαι ουσιαστικά.

 

6. Κάνε λιγότερες κινήσεις όταν έχεις λίγη μπαταρία

pokemon go mpataria kinito

Για παράδειγμα, μην κάνεις διαρκώς zoom in και out στον χάρτη χωρίς λόγο, ή μην κάνεις κλικ στα γυμναστήρια όταν έχεις απόσταση και μην πειράζεις συνέχεια τα πόκεμον για να ακούσεις τους ήχους που κάνουν. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εξαντλήσεις την μπαταρία χωρίς κανένα ουσιαστικό όφελος.

Επίσης, όσο δεν ασχολείσαι με κάποιο σπάνιο pokemon μπορείς να κλείσεις το AR επάνω δεξιά.

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!