Πώς να παγώσεις την μπύρα σου σε 2 λεπτά!

Πόσες φορές έχεις σκεφτεί “Να είχα μια παγωμένη μπύρα τώρα”; Και παίρνεις τις μπύρες και περιμένεις να κρυώσουν, μέχρι να σου φύγει η όρεξη! Υπάρχει όμως λύση μέσα σε 2 μόλις λεπτά.

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι όλοι μας θέλουμε να πίνουμε παγωμένα. Δεν παλεύεται που δεν παλεύεται η ζέστη, να έχεις και χλιαρό ποτό; Ε Όχι αυτό δεν αντέχεται.

Πάντα το ίδιο σκηνικό να παίζει σε επανάληψη, εσύ να θες μια κρύα μπύρα, να δροσιστείς βρε αδερφέ και ποτέ να μην έχεις. Και το ψυγείο τι να σου κάνει; Αν δεν είναι καμιά ώρα στην κατάψυξη αποτέλεσμα δεν βλέπεις.

Και όλο ψάχνεις κάτι γρήγορο να κάνεις και οι λύσεις πουθενά!

Έλα όμως που μπορείς να έχεις όποιο ποτό θέλεις παγωμένο μέσα σε μόλις δύο λεπτά και χωρίς κατάψυξη…

 

Πώς να παγώσεις την μπύρα σου σε 2 λεπτά

Στο video όπως βλέπεις μας δείχνει αυτόν τον μοναδικό τρόπο με μόλις 4 πράγματα, ένα μεγάλο μπολ, νερό, παγάκια και αλάτι. Τις μπύρες μην ξεχάσετε.

Λοιπόν, βάζεις στο μπολ νερό μέχρι την μέση περίπου και ρίχνεις μέσα τα παγάκια ( όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο).

Έπειτα, ρίξε 2-3 κουταλάκια αλάτι μέσα στο νερό και ανακάτεψε το καλά, για να πάει παντού. Τέλος, βάλε μέσα την μπύρα σου.

Καλό θα ήταν να υπάρχει μόνο μια μπύρα μέσα στο νερό για να παγώσει καλύτερα, εκτός και αν έχεις αρκετά μεγάλο μπολ, που μπορείς να προσθέσεις κι’ άλλη.

Στην ουσία, το αλάτι βοηθάει τον πάγο να λιώσει πιο γρήγορα και να μεταφερθεί η ψύξη στο νερό και κατά συνέπεια και στην μπύρα σου. Βέβαια ως γνωστό τα αλουμινένια κουτάκια αποκτούν ψύξη πιο εύκολα από τα γυάλινα μπουκάλια.

Μετά από ένα λεπτό που έχεις την μπύρα σου στο νερό ανακάτεψε το, για να πάει παντού η ψύξη. Φυσικά αυτό το trick μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για όλα τα ποτά.

Μέσα σε δύο λεπτά η μπύρα σου είναι έτοιμη και θα βρίσκεται σε θερμοκρασία 19 βαθμούς κάτω από την αρχική του κατάσταση.

Extra tip; Δεν χρειάζεται να σου περιγράψω το πόσο γρήγορα και πόσο πιο κρύα θα είναι η μπύρα σου αν το μπολ το βάλεις και στην κατάψυξη!

Δοκίμασε το και απλά απόλαυσε την παγωμένη σου μπύρα, εκείνη την στιγμή που την θέλεις.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!