Πως να διαφημίσεις την επιχείρηση σου μέσω του Pokemon Go!

Ψάχνεις τρόπους για να προωθήσεις την επιχείρηση σου, μα δεν βρίσκεις κάτι αποτελεσματικό; Σίγουρα στις μέρες μας που υπάρχουν πάρα πολλές όμοιες μεταξύ τους επιχειρήσεις, είναι αρκετά πιο δύσκολο να βρεις τον κατάλληλο τρόπο για να γίνει γνωστή η δική σου και να προσελκύσει κόσμο. Μπορείς να εκμεταλλευτείς όμως κάποια από τα μεγαλύτερα trends της εποχής, όπως είναι το Pokemon Go.

Ναι και όμως, δεν είναι μόνο οι γρήγοροι υπάλληλοι που μπορούν να σε κάνουν να ξεχωρίσεις, αλλά και το σωστό marketing και οι έξυπνες ιδέες.

Επειδή λοιπόν το Pokemon έχει καθημερινά τον ίδιο αριθμό παικτών με τους καθημερινούς χρήστες του Twitter, οι οποίοι δαπανούν όσο χρόνο ξοδεύει κατά μέσο όρο ένας χρήστης στο Facebook, είναι μάλλον μια πολύ καλή ευκαιρία για να επωφεληθείς από τον πάταγο που έχει κάνει!

 

7 Τρόποι για να χρησιμοποιήσεις το Pokemon Go προς όφελος της επιχείρησης σου!

 

Ζήτα να γίνει PokéStop ή γυμναστήριο στην επιχείρηση σου

PokeStop pokemon go

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα για να κάνεις αίτηση για PokeStop ή γυμναστήριο στην τοποθεσία που βρίσκεται η επιχείρηση σου. Έτσι, ο κάθε παίκτης θα βλέπει στον χάρτη του το που βρίσκεται και θα έρχεται με απώτερο σκοπό να μαζέψει αυγά και διάφορα άλλα χρήσιμα στοιχεία.

Έτσι, σιγά σιγά θα δεις πολύ κόσμο να μαζεύεται και θα γίνει η επιχείρηση σου πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, χωρίς να χρειαστεί να κάνεις κάποια άλλη διαφήμιση. Βέβαια, για να σε καταχωρήσουν σαν γυμναστήριο θα πρέπει να έχεις μια μεγάλη επιχείρηση, καθώς έτσι καταχωρούνται τα πάρκα, τα πολυκαταστήματα και όχι ένα συνοικιακό μαγαζί.

Προσκάλεσε κόσμο να παίξει στο μαγαζί σου

pokemon go sumvoules

Αν πάλι δεν θέλεις να ασχοληθείς τόσο, μπορείς να προσπεράσεις το πρώτο βήμα και να ανεβάσεις στον λογαριασμό της επιχείρησης σου στα social media μία πρόσκληση για τους παίκτες του Πόκεμον ή ακόμη καλύτερα να διοργανώσεις και κάποιον διαγωνισμό για αυτούς. Έτσι θα έχουν και ένα κίνητρο ακόμη για να έρθουν.

Προσέφερε δωρεάν Wi-Fi και γίνε σταθμός για να φορτίζουν το κινητό τους

pokemon go magazia

Για έναν παίκτη του συγκεκριμένου παιχνιδιού δύο πράγματα είναι υψίστης σημασίας. Το internet και φυσικά το να διαρκέσει η μπαταρία όσο παίζει Pokemon. Οπότε, μπορείς πολύ απλά να διαφημίσεις μέσα από τα social media ή ακόμη και με κάποια πινακίδα, ότι προσφέρεις Wi-Fi και φόρτιση σε όλους τους παίκτες, για να νιώθουν ότι είναι ευπρόσδεκτοι για να έρθουν να παίξουν.

Ζήτα από τους παίκτες να κάνουν tag την επιχείρηση σου

pokemon tips aggouria.net

Εφόσον βλέπεις ότι έρχεται στο μαγαζί σου αρκετός κόσμος για να πιάσει κάποια σπάνια Pokemon, μπορείς να τους ζητήσεις είτε μέσω του προφίλ σου είτε με κάποιο ευδιάκριτο σημείωμα στο μαγαζί σου, να κάνουν tag την επιχείρηση σου στα καλύτερα Πόκεμον που έχουν βρει εκεί είτε να δηλώσουν πάνω από τις φωτογραφίες που θα ποστάρουν ότι έπαιζαν εκεί, κάνοντας check in.

Προφανώς, θα πρέπει να ελέγχεις συχνά το προφίλ της εταιρείας ώστε να βλέπεις όλα τα tags και να ευχαριστείς τον καθένα ξεχωριστά.

Ζήτα στους παίκτες να βγάλουν φωτογραφίες από τα Πόκεμον που βρίσκονται στα προϊόντα σου

pokemon go social media

Σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να διαφημίσεις τα προϊόντα σου, από το να δείξεις πως γύρω τους υπάρχουν μερικά Πόκεμον. Στην ουσία, όσοι ενδιαφέρονται για το παιχνίδι θα ασχοληθούν με τα πλασματάκια που θα δουν στις φωτογραφίες, ενώ οι υπόλοιποι θα στρέψουν την προσοχή τους στα προϊόντα και θα πάρουν μια γεύση για το τι μπορούν να βρουν εκεί.

Παρότρυνε τους να χρησιμοποιήσουν το Snapchat

Snapchat diafimisi aggouria.net

Δεν είναι μόνο το Facebook που χρησιμοποιούμε όλοι καθημερινά, αλλά τώρα τελευταία και το Snapchat. Υπάρχουν πολλά φίλτρα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να απαθανατίσουν την στιγμή που εμφανίζεται ένα Pokemon και αυτό μπορεί να κάνει την εικόνα ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Βιντεοσκόπησε τους παίκτες

Αφού πάρεις πρώτα την άδεια των παικτών, μπορείς να τους βιντεοσκοπήσεις όσο ψάχνουν για τα Pokemon μέσα στο μαγαζί σου και να τα ανεβάσεις στο Facebook και στο Snapchat. Επίσης, μπορείς να καταγράψεις και κάποια δήλωση τους. Και ποιος δεν θα ήθελε λίγα λεπτά δημοσιότητας;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!