Πως γίνονται τα 7 πιο κλασικά μαγικά tricks!

Βλέπουμε σε διάφορα shows ή ακόμη και στον δρόμο από street performers, μαγικά tricks που μας αφήνουν με ανοιχτό το στόμα και με την απορία για το πως τα κατάφεραν και έκαναν κάτι τόσο συγκλονιστικό. Υπάρχει όντως μαγεία;

Φυσικά και όχι. Από τις αρχές του 1800 έχουν εξηγηθεί πολλά από αυτά τα κόλπα, τα οποία προκαλούν ψευδαισθήσεις και μας κάνουν να θαυμάζουμε τις δυνατότητες κάποιων ανθρώπων. Μας έχουν δείξει ακόμη και το πως κατάφερνε ο Michael Jackson να γέρνει τόσο το κορμί του χωρίς να πέφτει.

Στην λίστα που ακολουθεί συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε το πως γίνονται τα πιο κλασικά από αυτά!

 

Η απάντηση στα πιο κλασικά μαγικά trick!

 

1. Μετεώριση

shows magon kolpa

Η γυναίκα που παίρνει μέρος στο μαγικό κόλπο, ξαπλώνει σε μια βάση που στηρίζεται από μια μεταλλική ράβδο. Ο μάγος στέκεται στο κατάλληλο σημείο για να κρύψει αυτή τη ράβδο και έτσι καθορίζει το πόσο καλά θα εκτελεστεί το κόλπο του.

 

2. Κόβεται ένα σώμα στην μέση

magika tricks

Το άτομο που μπαίνει μέσα στο κουτί πρέπει να χωρέσει το σώμα του στο μισό μέρος, με διπλωμένα πόδια, έτσι ώστε για να δώσει την ψευδαίσθηση στην πορεία ότι έχει κοπεί σε κομμάτια. Βάζουν και ψεύτικα τα πόδια  στο τέλος του κουτιού, για να είναι πιο αληθοφανές το αποτέλεσμα.

 

3. Σώμα Zig Zag

gunaika Zig Zag kouti kolpo

Αυτό το trick είναι πραγματικά πολύ απλό και ας μας μπερδεύει όλους. Όταν η βοηθός μπαίνει μέσα στο κουτί στρέφει το σώμα της προς την εκάστοτε πλευρά, έτσι ώστε όταν μπαίνουν οι λεπίδες να γλιστράνε δίπλα από το σώμα της.

Όταν πάλι βγαίνει έξω το μεσαίο τμήμα του κουτιού, μόνο το χέρι της πηγαίνει προς αυτό, αλλά χάρις στη μαύρη επένδυση που έχει το κουτί, δίνει την ψευδαίσθηση ότι μεσαίο τμήμα του σώματος της έχει μετατοπιστεί τελείως.

 

4. Ξαπλωμένο σώμα στον αέρα

soma aiorisi trick

Εδώ είναι κάτι παρόμοιο με την αιώρηση, αλλά ο μάγος δεν στέκεται μπροστά από το σημείο που στηρίζεται η πλάκα. Έπειτα, ένα στεφάνι πάνω από την βοηθό του, μόνο μέχρι το σημείο που βρίσκεται το στήριγμα, για να μας αποδείξει ότι δεν υπάρχει κάτι από κάτω, δίνοντας την ψευδαίσθηση ότι το σώμα της βοηθού του βρίσκεται στον αέρα.

 

5. Άνδρας καθισμένος στον αέρα

street performers kopla

Εδώ ο street performer, βρίσκεται σε ένα μεταλλικό κάθισμα, το οποίο είναι ενωμένο με μία ράβδο και με τη σειρά της αυτή η ράβδος είναι ενωμένη με μια πλατφόρμα, σαν βάση, η οποία κρύβεται από ένα χαλάκι που υπάρχει πάντα από κάτω του.

 

6. Κομμένο σώμα στην μέση (δεύτερο trick)

soma kommeno sti mesi kolpo

Αυτό είναι σίγουρα από τα πιο κλασικά κόλπα που βλέπουμε σε κάθε επίδειξη. Η απάντηση όπως βλέπεις είναι πολύ απλή. Στην ουσία δεν είναι ένα ενιαίο κουτί αλλά δύο και μέσα στο δεύτερο υπάρχει ήδη μια γυναίκα με μαζεμένα τα πόδια, τα οποία τα εμφανίζει όταν ακούει ότι μπήκε η άλλη κοπέλα στο κουτί της.

Έτσι, όταν μπαίνει η λεπίδα και χωρίζει τα δύο κουτιά στο ένα φαίνεται μόνο το κεφάλι και στο άλλο τα πόδια.

 

7. Το trick του Michael Jackson

Michael Jackson trick xoros

Αυτή η χορευτική κίνηση του βασιλιά της ποπ ήταν και η αγαπημένη μας. Είναι πολύ πιο απλή όμως από ό,τι μπορεί να νόμιζες!

Υπάρχει ένα αυλάκι στα παπούτσια του το οποίο πιάνεται στο εξόγκωμα που βρίσκεται στην βάση, ώστε όταν κουμπώνουν τα παπούτσια επάνω του πέφτοντας το κέντρο βάρους του σώματος του, να μπορεί και πάλι να επιστρέψεις σε όρθια θέση χωρίς να πέσει στο πάτωμα.

Ποιο από αυτά τα κόλπα σου άρεσε περισσότερο και για ποιο γνώριζες τον τρόπο που γίνεται;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!