Πως μπορεί μια τρύπα στον τοίχο να είναι τόσο τρομακτική; (εικόνες)

Όχι δεν έχει κάποια φωλιά αυτή η τρύπα στον τοίχο αλλά κάτι πραγματικά τρομακτικό..

Ένας κάτοικος της Φλόριντα απολάμβανε ένα ήσυχο απόγευμα που τίποτα και κανένας δεν θα μπορούσε να χαλάσει.. Απλά έτυχε να βρίσκεται σε λάθος σπίτι. Μια συμμορία ξεκίνησε να πυροβολεί τους αστυνομικούς που έτυχε να κάνουν εκείνη την ώρα περιπολία σε εκείνο το σημείο και η αστυνομία αντιγύρησε τα πυρά πυροβολώντας γύρω γύρω από το σπίτι.

Δεν είναι σπουδαίο θέμα αυτό όταν είσαι μέσα στο σπίτι σου και μακριά από το παράθυρο. Όμως προφανώς οι τοίχοι στο εξωτερικό είναι από χαρτί και οι σφαίρες πιο δυνατές. Ο άνθρωπος καθόταν στο κρεβάτι που βλέπετε όταν η σφαίρα ήρθε από έξω, έκανε τρύπα τον τοίχο, πέρασε την πόρτα της ντουλάπας, πέρασε τα συρτάρια και τρύπησε και τα ρούχα..

Δείτε τις εικόνες…

τρύπα στον τοίχο (1)

 

 

τρύπα στον τοίχο (1)

τρύπα στον τοίχο (1)εν είναι σπουδαίο θέμα αυτό όταν είσαι μέσα στο σπίτι σου και μακριά από το παράθυρο. Όμως προφανώς οι τοίχοι στο εξωτερικό είναι από χαρτί και οι σφαίρες πιο δυνατές. Ο άνθρωπος καθόταν στο κρεβάτι που βλέπετε όταν η σφαίρα ήρθε από έξω, έκανε τρύπα τον τοίχο, πέρασε την πόρτα της ντουλάπας, πέρασε τα συρτάρια και τρύπησε και τα ρούχα

τρύπα στον τοίχο (1)  τρύπα στον τοίχο (1)

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!