Πολεμιστές του ISIS ντύθηκαν γυναίκες για να δραπετεύσουν από το Ιράκ!

Πολλοί είναι οι πολεμιστές του ISIS που έχουν προσπαθήσει να βγουν από την Μοσούλη του Ιράκ εν μέσω του πολέμου. Από τον Οκτώβριο του 2016 έχει ξεκινήσει αυτός ο πόλεμος και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, μόνο που τώρα έχουν ηρεμήσει ελαφρώς τα πράγματα και έτσι οι μαχητές του ISIS βρήκαν την ευκαιρία να δραπετεύσουν.

Μπορεί όμως να σκέφτηκαν ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να διαφύγουν από το πρώην μαχητικό οχυρό τους, καθώς η πόλη ανέκτησε τις δυνάμεις της από στρατιωτική άποψη, αλλά σίγουρα δεν είχαν τον απαιτούμενο χρόνο για να καταστρώσουν ένα καλό σχέδιο διαφυγής.

Η ιδέα που είχαν λοιπόν κάποιοι μόνο γέλια θα μπορούσε να προκαλέσει, μιας και αποφάσισαν να ντυθούν γυναίκες. Το θέαμα ήταν ξεκαρδιστικό!

 

Τζιχαντιστές μεταμφιέστηκαν σε γυναίκες με μούσια για να βγουν από την Μοσούλη του Ιράκ!

asties eidiseis polemistes isis

Τα γυναικεία ρούχα και το “περίτεχνο” μακιγιάζ δεν κατάφεραν να κάνουν έναν Τζιχαντιστή πριν από μερικές ημέρες να περάσει απαρατήρητος από τον Ιρακινό στρατό. Αυτό που προφανώς τον πρόδωσε ήταν τα μούσια και τα μεγάλα του φρύδια.

Ίσως σκέφτηκε ότι υπάρχουν πλέον και “γυναίκες” σαν την Κοντσίτα, αλλά σίγουρα κάτι τέτοιο δεν περνάει στο Ιράκ!

silipsi isis gunaikes aggouria.net

Μετά τη σύλληψή του, ο Ιρακινός στρατός δημοσίευσε φωτογραφίες του πολεμιστή, με κραγιόν, make up, σκιά στα μάτια αλλά και eyeliner, ενώ το καλύτερο είναι ότι είχε ζωγραφίσει μέχρι και τα φρύδια του, αλλά είχε κάνει και ελιές στα μάγουλα του με το μολύβι. Πραγματικά ο συγκεκριμένος είχε τρομερή έμπνευση και αρκετή ώρα μπροστά του για να ασχοληθεί με το μακιγιάζ του.

tzixantistes irak metamfiesi

Αυτό όμως ήταν απλά το πιο πρόσφατο παράδειγμα. Υπήρξαν κι άλλοι πριν από τον συγκεκριμένο Τζιχαντιστή, οι οποίοι μάλιστα εκτός από το μακιγιάζ ασχολήθηκαν και με το να φορέσουν σουτιέν τα οποία τα είχαν γεμίσει ώστε να μοιάζουν ακόμη περισσότερο με γυναίκες.

Το αποτέλεσμα θύμιζε λίγο τους άντρες στην Ελλάδα την περίοδο των Αποκριών. Κάπως έτσι, άνοιξε το Τριώδιο και στην Μοσούλη. Το μόνο που μένει τώρα είναι να δούμε το αν θα κάψουν όλους αυτούς τους καρνάβαλους και γενικότερα πως θα τους αντιμετωπίσουν! Δες ακόμη βίντεο όταν έσκασε οβίδα σε τζιχαντιστή την ώρα που ευχαριστούσε τον θεό!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!