Ποια είδη κάμπινγκ πρέπει να έχεις μαζί σου στις διακοπές!

To καλοκαίρι πλησιάζει και μας αρέσει πολύ..γιατί έρχονται και οι διακοπές μαζί!! Οι περισσότεροι από εμάς προτιμούν ηρεμία, ξεκούραση, χαλάρωση και επαφή με τη φύση, μακριά από το γκρίζο της πόλης. Καθώς περιγράφω όμως αυτά μία λέξη μου έρχεται στο μυαλό “Κάμπινγκ”!

Επειδή όμως συνήθως δουλεύουμε εξαντλητικά, μέχρι μία μέρα πριν πάμε διακοπές και δεν έχουμε χρόνο να προμηθευτούμε όλα τα αναγκαία είδη για κάμπινγκ, τα διάφορα ηλεκτρονικά πολυκαταστήματα που υπάρχουν, είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να κάνουμε γρήγορα και εύκολα τις αγορές μας.

 

Τα απαραίτητα είδη κάμπινγκ για άνετες διακοπές

eidi camping

Ξεκινώντας λοιπόν, για να εξασφαλίσουμε την ξεκούραση, χρειαζόμαστε μία σκηνή 3ων ή 4ων ατόμων ανάλογα με τη παρέα που θέλουμε να πάρουμε μαζί μας, πασαλάκια για να στερεώσουμε τη σκηνή μας, στρώμα φουσκωτό ή αυτοφούσκωτο και υπόστρωμα.

Συνεχίζοντας, την ηρεμία που μας προσφέρει η θέα της θάλασσας την ημέρα, μπορούμε να την ενισχύσουμε πάνω σε μία αιώρα, ατενίζοντας την ομορφιά της. Το βράδυ για να πετύχουμε την απόλυτη χαλάρωση ,οι ωτοασπίδες και εντομοπαγίδες,  που θα διώξουν τους μικρούς απρόσκλητους  καλοκαιρινούς επισκέπτες, θα συνδράμουν δυναμικά!

Και επειδή όλοι έχουμε το ρομαντικό στοιχείο μας, οι πυρσοί Bamboo καθώς  και οι φακοί σκηνής, πέρα από τη χρησιμότητα τους, θα μας βοηθήσουν σε αυτή τη διάθεση.

organomeno camping tips

Αν τώρα σκοπεύετε να πάτε σε οργανωμένο κάμπινγκ,  θα χρειαστείτε ομπρέλες  και βάσεις για ομπρέλες  για να εξασφαλίσετε τη προστασία από τον ήλιο.  Τα καρεκλάκια , οι ψάθες και τα ψαθάκια είναι επίσης απαραίτητα είδη που πρέπει να πάρετε μαζί σας.

Το κάμπινγκ είναι προτεινόμενος προορισμός για οικογένειες,  γιατί μπορεί να προσφέρει ευεξία σε μικρούς και μεγάλους. Όσοι από εσάς λοιπόν αποφασίσετε να πάρετε και παιδιά μαζί σας, υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια παραλίας που θα τα κρατήσουν απασχολημένα, όσο εσείς θα απολαμβάνετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

raketes paixnidia thalassa

Μερικά από αυτά τα παιχνίδια είναι οι μπάλες θαλάσσης, τα νεροπίστολα , τα νεροπίστολα με μπαλάκια, νεροπίστολα τρόμπα, τα κουβαδάκια με καλοκαιρινά σχέδια και  όλα σε καλοκαιρινό mood, τα φορτηγάκια παραλίας, τα ποτιστήρια , τα μπαλάκια του τένις, οι φουσκωτές βάρκες , οι μάσκες και οι αναπνευστήρες, για τους μικρούς εξερευνητές της θάλασσα. Και τέλος το αγαπημένο όλων: ΡΑΚΕΤΕΣ! Υπάρχουν ρακέτες με δίχτυ, πλαστικές ρακέτες, αλλά και επαγγελματικές ξύλινες ρακέτες για τα μεγάλα παιδιά!!

Με όλα τα παραπάνω προϊόντα , έχουμε εξοπλιστεί αρκετά καλά για την καλοκαιρινή μας εξόρμηση σε κάμπινγκ. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές λοιπόν….

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!