Ήρθε το ποδήλατο γυμναστικής που θα γυμνάσει τους Gamers!

Σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα στατικό ποδήλατο γυμναστικής, αλλά πιστεύεις ότι θα το βαρεθείς πολύ γρήγορα; Σίγουρα πριν κάνεις μια τέτοια αγορά θα πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά, ώστε να μην το χρυσοπληρώσεις και καταλήξεις να το έχεις στο δωμάτιο σου, σαν κρεμάστρα για τα ρούχα σου, όπως έχει συμβεί και στους περισσότερους από εμάς.

Εκτός βέβαια και αν κάνεις μια πιο ξεχωριστή επιλογή, με την οποία όσο θα γυμνάζεσαι θα μπορείς και ταυτόχρονα να το διασκεδάζεις παίζοντας. Δες στη συνέχεια τη νέα πρόταση για στατικό ποδήλατο, που συνδυάζει τα VR παιχνίδια.

 

Ποδήλατο γυμναστικής για να παίζεις VR παιχνίδια


Το συγκεκριμένο προϊόν είναι το VirZoom και είναι μια πραγματικά αρκετά απλή και έξυπνη λύση για να μπορέσεις να μετακινηθείς στην εικονική πραγματικότητα και να έχεις τα οφέλη που προσφέρει η γυμναστική στο σπίτι. Στην ουσία, είναι ένα στατικό αναδιπλούμενο ποδήλατο, το οποίο έχει ορισμένους βασικούς αισθητήρες επάνω του, που σου επιτρέπουν να παίξεις φορόντας το VR headset σου.

podilato gumnastikis VR games

Στην βάση του είναι ένα συνηθισμένο ποδήλατο γυμναστικής, αλλά στο επάνω μέρος του έχουν προσθέσει πολλούς διαφορετικούς αισθητήρες και τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να ελέγχεις τα παιχνίδια που παίζεις.

Έχει αισθητήρες που μετρούν τους παλμούς της καρδιάς, καθώς επίσης και την αντίσταση αλλά και την απόσταση που διανύεις κάθε φορά, ώστε να μπορείς να καταλάβεις το πόσες θερμίδες καις.

video games ikoniki pragmatikotita

Το μηχάνημα αυτό λοιπόν, το οποίο είναι προς το παρόν διαθέσιμο μόνο για online αγορές έναντι του ποσού των 399 δολαρίων, πωλείται μαζί με έξι παιχνίδια, το Pegasus στο οποίο όπως καταλαβαίνεις βρίσκεσαι επάνω σε άλογο, καθώς και ένα τανκ, ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, ένα ελικόπτερο, ακόμη ένα παιχνίδι με άλογο και το πιο περίεργο αφορά την γονιμοποίηση της λιβελούλας.

VirZoom podilato videogames aggouria.net

Όσον αφορά τα γραφικά βέβαια, είναι αρκετά στοιχειώδη, παρά την εξελιγμένη του τεχνολογία, αλλά πραγματικά δεν θα σε ενοχλήσει και πολύ αυτό. Είναι αρκετά εθιστικό και σίγουρα ο πιο διασκεδαστικός τρόπος για να γυμναστείς χωρίς καν να καταλάβεις το πως έχουν περάσει η ώρες, που βρίσκεσαι επάνω σε ένα ποδήλατο.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!