Οι 24 παράξενες ομοιότητες διάσημων ανθρώπων!

Υπάρχουν πολλοί celebrities που μοιάζουν μεταξύ τους ή ακόμη και με άτομα που συναντάμε απλά στον δρόμο. Αυτές όμως εδώ οι 24 ομοιότητες τις ξεπερνάνε σίγουρα όλες!

Όλοι μας έχουμε κάποιον που μας μοιάζει, τώρα σε ποια χώρα και σε ποια ηλικία άγνωστο.

Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, μέχρι που το έζησα και εγώ στο σχολείο, καλά μην φανταστείς ότι μιλάω για την τέλεια 100% ομοιότητα, σε καμία περίπτωση εγώ είμαι Μοναδική.

Anyway, σημασία έχει ότι την είδα και έπαθα και φυσικά όχι μόνο εγώ. Περίεργο έτσι; Ε πάνω κάτω το ίδιο συνέβη και στις διασημότητες που ακολουθούν. Πάμε να τις δούμε μία μία;

 

Δες Επίσης: 23 Περίεργα μέρη για να κάνεις Piercing!

 

1.  Ο Barack Obama και ο Ilham Anas, ένας φωτογράφος από την Ιάβα. Πολύ μικρές οι διαφορές τους, όπως στα μαλλιά, τα φρύδια και το στόμα.

barack obama

2.  Ο Sylvester Stallone και ένας χαρακτήρας από μια τοιχογραφία του 16ου αιώνα της Stanza della Signatura, που βρίσκεται στο Βατικανό. Μέχρι και το σημάδι διακρίνω.

sylvester stallone

3.  Ο ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ και ένας άγνωστος Αμερικανός από το 19ο αιώνα. Αυτοί και αν έχουν ομοιότητα.

nicholas cage

4.  Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Justin Timberlake μοιάζει πολύ όπως μπορούμε να δούμε, με έναν άγνωστο κακοποιό από τον 19ο αιώνα.

justin timberlake

5.  Ο Ρούπερτ Γκριντ, ο γνωστός ηθοποιός που έπαιζε τον Ρον στις ταινίες του Χάρι Πότερ, έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με έναν πίνακα του Σκοτσέζου ζωγράφου Sir David Wilkie.

rupert grint

6.  O John Brown, ο οποίος κατήργησε την θανατική ποινή, μοιάζει αρκετά με τον ηθοποιό Charlie Sheen. Δεν τρελαίνομαι κιόλας αλλά η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν ομοιότητες.

charlie Sheen

7.  O Vincent Van Gogh με τον περιβόητο Chuck Norris θα μπορούσαν άνετα να είναι αδέρφια.

chuck noriis

8.  Ο κωμικός ηθοποιός Τζακ Μπλακ, πιστεύω μετά από αυτό θα μπορούσε πολύ άνετα να πάρει τον ρόλο για τον «κουρέα της Σεβίλλης».

Jack Black

9.  O Christopher Lloyd όταν έπαιζε στην ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον» έμοιαζε απίστευτα με τον πολιτικό John C. Calhoun.

Christopher Lloyd

10.  Ο Sir Anthony Hopkins και ο αρχαίος φιλόσοφος Σωκράτης θα μπορούσαν να είναι δίδυμα αδέλφια, δεν νομίζεις;

anthony hopkins

11.  Η ηθοποιός Maggie Gylenhaal έχει πολύ περίεργη ομοιότητα με την ιστορική δημοσιογράφο και την υπεύθυνη των γυναικείων δικαιωμάτων, Rose Wilder Lane.

celebrities

12.  Ο πρωταγωνιστής του Matrix Κιάνου Ριβς μοιάζει πολύ με τον Louis-Maurice Boutet, έναν Γάλλο ζωγράφο και εικονογράφο παιδικών βιβλίων. Ευγενικές παρουσίες και οι δύο.

keanu reeves

13.  Η Ellen DeGeneres, κωμικός και παρουσιάστρια, έχει μια ομοιότητα με τον Αμερικάνο συγγραφέα, Henry David Thoreau, κυρίως στα μάτια και το στόμα!

Ellen DeGeneres

14.  Ο ηθοποιός Τζον Τραβόλτα μοιάζει υπερβολικά με έναν Αμερικάνο πλούσιο από τον 19ο αιώνα και ειδικά στα χείλια.

john travolta

15.  Ο ηθοποιός Paul Giamatti και ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ, ο ελισαβετιανής θεατρικός συγγραφέας σίγουρα έχουν κάτι κοινό δεν εξηγείτε αλλιώς.

paul giamatti

16.  Εδώ βλέπουμε μία συγκλονιστική ομοιότητα μεταξύ του Jay-Z και ενός άγνωστου άνδρα από το 1920  στο Χάρλεμ.

jay z

17.  Ο ηθοποιός Alec Baldwin και ο 13ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, ο Millard Fillmore μοιάζουν υπερβολικά πιστεύω.

alec baldwin

18.  Βλέπει κανένας άλλος την ομοιότητα μεταξύ του ηθοποιού Jeffrey Tambor και του Βενιαμίν Φρανκλίνου, ή μόνο εγώ;

Jeffrey Tambor

19.  Ο Τόμι Λι Τζόουνς και ο Andrew Johnson, Ο 17ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, μοιάζουν επίσης αρκετά όπως βλέπεις.

Tommy Lee Jones

20.  Και αν για όλους τους άλλους έχεις αμφιβολίες τι έχεις να πεις για τον Douglas MacArthur του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου και τον ηθοποιό Bruce Willis; Φτυστοί ε;

bruce willis

Δες Επίσης: 19 Περίεργα πράγματα από όλο τον κόσμο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!