23 Περίεργα μέρη για να κάνεις Piercing!

Το piercing στα αφτιά και την μύτη είναι πλέον ξεπερασμένο, μιας και βλέπουμε να γίνετε πλέον σε όλο και πιο περίεργα μέρη. Βέβαια, κάποια είναι πιο προχωρημένα και μας ξενίζουν αρκετά όταν τα βλέπουμε, αλλά υπάρχουν και άτομα που τους ταιριάζουν απόλυτα. Φυσικά, δεν είναι μόνο οι γυναίκες που επιλέγουν κάτι το διαφορετικό, αλλά και πολλοί άντρες.

Μετά λοιπόν από το stretching, κατά το οποίο ανοίγουν όλο και περισσότερο οι τρύπες, κυρίως των αφτιών, τον πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν τα εναλλακτικά σημεία στα οποία μπορείς να βάλεις ένα σκουλαρίκι.

Σε ποια σημεία όμως μπορείς να κάνεις μία ή και περισσότερες τρύπες και πως θα δείχνει το αποτέλεσμα;

 

Δες επίσης: Τα πιο περίεργα είδη μασάζ στον κόσμο (εικόνες)

 

Παράξενα σημεία στο σώμα σου που μπορείς να κάνεις τρύπα

paraksenes eikones periergi moda piercing daxtila piercing xeri aggouria.net piercing xeri

Αρχικά θα δούμε τα σημεία στο χέρι. Προσωπικά, αυτό νομίζω πως είναι και το πιο περίεργο μέρος και ίσως και το λιγότερο κολακευτικό, αλλά περί ορέξεως…

Όπως βλέπεις, το πιο συνηθισμένο είναι ο καρπός, είτε από την μπροστινή πλευρά όπου μπορείς να κάνεις και περισσότερα από ένα είτε στο πλάι. Επίσης, αν αντέχεις φυσικά τον πόνο, μπορείς να κάνεις και σε κάποιο από τα δάχτυλα σου.

paraxenes eikones piercing adres piercing laimos piercing sverkos simeia piercingperierga piercingtattoo piercing

Το επόμενο μέρος είναι ο λαιμός και ο σβέρκος, όπου συνήθως βλέπουμε να γίνονται πολλές περισσότερες τρύπες στην σειρά. Επιπλέον ένα καλό σημείο για όσους δεν θέλουν να είναι και τόσο εμφανές, είναι πίσω από το αφτί.

Βέβαια, όσοι έχουν λίγο μεγαλύτερη φαντασία, τα συνδυάζουν και με κάποιο έξυπνο tattoo.

paraksena meri piercing perierges eikones perierges fotografies piercing stithosskoularikia simia

Οι περισσότεροι όμως επιλέγουν να κάνουν τις τρύπες στο στήθος είτε στο κέντρο είτε ακριβώς κάτω από το κόκαλο, όπου συνηθίζεται το να βλέπουμε περισσότερα από ένα στην σειρά.

moda piercing piercing mesi trupa koilia

Σειρά έχει το σημείο ψηλά στους γοφούς, που βρίσκεται και πάλι δίπλα σε κόκαλο, όπως και στην προηγούμενη περίπτωση και έχει περισσότερο χώρο για να δημιουργήσεις κάποιο διαφορετικό σχηματισμό, ή ακόμη και χαμηλά στην μέση.

trupa magoulo skoulariki skoulariki magoulotrupa astragalos

Δες επίσης: Μερικά από τα πιο ακραία piercing στόματος… (εικόνες)

Τέλος και πάλι για όσους αντέχουν τον πόνο, μπορούν να κάνουν τρύπα ψηλά στο μάγουλο στο πλάι από τα μάτια ή ακριβώς πάνω από τον αστράγαλο!

[adrotate banner=”12″]

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Περίεργα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!