14 Παγωτά που θα ήθελες σαν τρελός να δοκιμάσεις!

Τα παγωτά είναι ίσως και το αγαπημένο επιδόρπιο μικρών και μεγάλων. Μπορεί να περιμένουμε πως και πως να έρθει το καλοκαίρι για να ξεκινήσουμε να τρώμε ή για να το θέσω καλύτερα, από το Πάσχα και μετά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταματάμε τον χειμώνα. Απλά το περιορίζουμε λίγο.

Αυτό που τα κάνει την πρώτη μας επιλογή, είναι ότι υπάρχουν τόσες διαφορετικές γεύσεις που πραγματικά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Επίσης, αρκετοί είναι εκείνοι που τα συνδυάζουν με άλλα γλυκά, όπως είναι για παράδειγμα τα brownie και η γεύση τους είναι σκέτη απόλαυση.

Ακόμη και όσοι δεν αντέχουν τα παγωμένα τους χειμερινούς μήνες, δεν έχουν απολύτως κανένα πρόβλημα με τις τούρτες παγωτό. Το καλύτερο από όλα όμως, είναι όταν βρίσκεις ένα μαγαζί που πέρα από μοναδικές και απίστευτες γεύσεις λατρεύει να κάνει όμορφους συνδυασμούς που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Και μόνο στην θέα τους πολλές φορές θέλεις να τα δοκιμάσεις όλα. Μερικά τέτοια παραδείγματα είναι και οι δημιουργίες που θα δεις στην συνέχεια, οι οποίες οφείλω να πω πως θα σε κάνουν να τρέχουν τα σάλια σου. Αν μετά από αυτές τις εικόνες δεν θελήσεις να φας παγωτό, εμένα να μην με λένε Μαρία!

 

14 Παγωτά που είναι σκέτα αριστουργήματα!

brownie caramel pagoto donat pagoto

 

garnitoura pagoto

Ice Cream aggouria.net

keik pagoto pagota sandwich aggouria.net

 

pagoto fraoula pagoto sokolata pagoto tsixlofouska pagoto vafla xonaki

 

pagoto xonaki aggouria.net

 

paidiko pagoto

 

prototipa pagota

 

Strawberry Smoothie Ice Cream

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!