Ο Σκλαβενίτης μας ξανάδειξε τι σημαίνει ανθρωπιά…

Από όταν ξεκίνησε αυτή η δύσκολη κατάσταση στην χώρα μας, ο Σκλαβενίτης ήταν εκείνος που ξεχώρισε για την ανθρωπιά του, προσφέροντας απλόχερα βοήθεια στους πάντες. Πριν λίγο καιρό είχαμε δει σε ένα συγκεκριμένο υποκατάστημα της Θεσσαλονίκης, μια υπάλληλο του super market να μοιράζει νεράκια στον κόσμο, που περίμενε στην ουρά του ATM.

Ποιον τρόπο επέλεξε όμως αυτή τη φορά, για να μας δείξει πως στις μέρες μας υπάρχουν ακόμη Άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τον συνάνθρωπο τους και πως στις δύσκολες στιγμές θα πρέπει όλοι να είμαστε εννωμένοι;

 

 

Ο Σκλαβενίτης στο πλευρό των πληγέντων από την φωτιά

sklavenitis voithia pirkagia

Τώρα λοιπόν, ανέλαβε δράση, στέλνοντας ένα βανάκι γεμάτο με νεράκια για όσους πάλευαν να σβήσουν τις φωτιές, μαζί με τους πυροσβέστες! Αυτή του η κίνηση ήταν απλά εξαιρετική και δεν έγινε για λόγους διαφήμισης, καθώς όπως βλέπουμε η φωτογραφία τραβήχτηκε από κάποιον που βρισκόταν σε εκείνο το σημείο και όχι από φωτογράφο.

Χίλια μπράβο να δώσουμε για αυτή την εξαιρετική κίνηση και ελπίζω να πάρουν και άλλοι μαθήματα και να αρχίσουν να βοηθούν, χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα!

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!