Ο Schumacher πάει σπίτι του!

Η είδηση ότι ο Schumacher πάει σπίτι του, καθώς βγήκε από το νοσοκομείο, έχει κάνει το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά! Επιτέλους και ένα ευχάριστο νέο!

Η τελευταία του μετακίνηση ήταν τον Ιούνιο όπου μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λαζάνης.

Οκτώ εβδομάδες μετά την εγκατάσταση του εκεί, έχει ήδη αποφασιστεί ότι ο Schumacher θα κάνει το σύντομο ταξίδι περίπου 25 μιλίων πίσω για το σπίτι του στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, για να συνεχίσει την αποκατάστασή του.

 

 

 

Schumacher

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της φόρμουλας Michael Schumacher δεν είχε βρεθεί στο σπίτι του για σχεδόν εννέα μήνες, από τις μοιραίες του διακοπές για σκι με την οικογένειά του στο γαλλικό θέρετρο της Meribel.

Εκεί συνέβει και το ατύχημα, με τον Schumacher να χτυπά το κεφάλι του σε ένα βράχο κατά τη διάρκεια μιας πτώσης. Γεγονός που τον άφησε σε κώμα για πολλούς μήνες, λόγω των τραυματισμών στο κεφάλι του.

Εφόσον και ο Schumacher βγήκε τελικά από το κώμα στα μέσα του Ιούνη, του επέτρεψαν να μεταφερθεί στη Λοζάνη, η πρόοδος του όμως παραμένει αργή.

Schumacher

Η αποκατάσταση του Michael θα συνεχιστεί από τώρα και στο εξής από το σπίτι του δήλωσε ο manager του Sabine Kehm, καθώς έχει σημειωθεί πρόοδος τις τελευταίες εβδομάδες. Επίσης, ζητήθηκε η προστασία της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας του

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!