Ο Νίκος Μαζιώτης τραυματισμένος και πεσμένος στο πεζοδρόμιο!

Λίγο μετά τη συμπλοκή και την ανταλλαγή πυροβολισμών στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ και τον Νίκο Μαζιώτη, ο κατηγορούμενος για τρομοκρατία έπεσε τραυματισμένος στο πεζοδρόμιο.

Αυτόπτης μάρτυρας στο περιστατικό ήταν ο Φώτης Βαλλάτος από το popaganda.gr, ο οποίος περιγράφει τι ακριβώς συνέβη όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τον Νίκο Μαζιώτη:

«Ήταν περίπου 12:40 το μεσημέρι όταν άκουσα 4-5 πυροβολισμούς σε σημείο πολύ κοντινό από εκεί που βρισκόμουν (έξω από την Καπνικαρέα). Και ύστερα περίπου 8 μηχανές της ομάδας Ζήτα διέσχισαν με τα χίλια ανάποδα το πεζόδρομο της Ερμού. Τους πήραμε από πίσω. Στην γωνία των οδών Μητροπόλεως και Καπνικαρέας απέναντι από το Χυτήρογλου είδα έναν άντρα πεσμένο κάτω γεμάτο αίματα. Δίπλα του χτυπημένος ένας αστυνομικός. Αρχίζει και επικρατεί ένα χάος με δεκάδες αστυνομικούς και σειρήνες από περιπολικά.

Πλησιάζω στα πέντε μέτρα και τραβάω μερικές φωτογραφίες με το κινητό. Ο αιμόφυρτος άνδρας μοιάζει νεκρός. Δίπλα του μια λίμνη αίματος και μια περούκα. Μετά από λίγο και ενώ έχει αρχίσει να μαζεύεται πολύς κόσμος, μαθαίνουμε ότι πρόκειται για τον τρομοκράτη Νίκο Μαζιώτη, ο οποίος ύστερα από έλεγχο αστυνομικών κοντά στην πλατεία Μοναστηρακίου (πιθανότατα πριν από επιχείρηση ληστείας σε κάποιο κατάστημα ή τράπεζα της περιοχής) προσπάθησε να διαφύγει και άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών.

Κάποιες πληροφορίες λένε και για τραυματισμό δύο τουριστών. Δεν έπεσε στην υπόληψή μου κάτι τέτοιο. Όταν έφτασε το ασθενοφόρο και σήκωσαν τον Μαζιώτη στο φορείο καταφέραμε και είδαμε ότι δεν ήταν νεκρός. Και μάλλον ήθελε να το δείξει στους παρευρισκόμενους, σηκώνοντας το κεφάλι όσο μπορούσε παρόλο που το σώμα του σπαρταρούσε. Αυτή τη στιγμή επικρατεί χάος στο σημείο με δεκάδες αστυνομικές δυνάμεις να έχουν αποκλείσει την περιοχή.»

maziotis-tramatismenos-edafos-aggouria.net

iefimerida

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!