Μόλις κυκλοφόρησε η πιο “έξυπνη” βαλίτσα!

Καθημερινά ενημερωνόμαστε για καινούρια προϊόντα που βγαίνουν στην αγορά, τα οποία χρησιμοποιούν μια σύγχρονη τεχνολογία η οποία τα πηγαίνει ένα βήμα παραπάνω απ’ ότι είχαμε συνηθίσει.

Χρόνο με τον χρόνο θα βλέπουμε να λανσάρονται προϊόντα που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα κυκλοφορήσουν τόσο σύντομα, αλλά πιθανόν στο μέλλον. Επειδή όμως ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και της τεχνολογίας θα πρέπει να τα περιμένουμε όλα.

Κάπως έτσι περίεργη μας φάνηκε και η είδηση για την πιο “έξυπνη” βαλίτσα, η οποία έχει διάφορες ψηφιακές λειτουργίες και ελέγχεται και μέσω smartphone.

 

Bluesmart: Η πιο “έξυπνη” βαλίτσα

Ο εφευρέτης της συγκεκριμένης βαλίτσας είναι ο 33χρονος Tomi Pierucci από την Αργεντινή, ο οποίος είναι επιχειρηματίας και επενδυτής. Παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, έχει ήδη ιδρύσει αρκετές επιτυχημένες επιχειρήσεις, όπως για παράδειγμα την Little Blue, την Big Blue Ideas αλλά και την Bluesmart.

Tomi Pierucci exipni valitsa

Η πρώτη εταιρεία του Pierucci ήταν η Little Blue μέσω της οποίας αρχικά δημιουργούσε και παρείχε στους φοιτητές της Αργεντινής ειδικά σχεδιασμένα αθλητικά ρούχα. Στην πορεία όμως εξέλιξε την εταιρεία του με αποτέλεσμα να γίνει ένας από τους ηγέτες του τομέα αυτού στη χώρα του. Βέβαια, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς επεκτάθηκε σε όλη τη Λατινική Αμερική.

Με την Big Blue Ideas από την άλλη πλευρά, προμήθευε με προϊόντα και υπηρεσίες κορυφαίες εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Μερικές από αυτές τις μεγάλες εταιρείες είναι η Disney, η Motorola, ακόμη και η Coca-Cola.

eksipni valitsa

Όσο για την τελευταία του εταιρεία, είναι η Bluesmart με την οποία το 2014 λάνσαρε την crowdfunding καμπάνια της στο Indiegogo, όπου ανεβαίνουν ιδέες με σκοπό να βρεθούν επενδυτές. Ο σκοπός της ιδέας του ήταν να βοηθήσει τον κόσμο που ταξιδεύει να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τις χαμένες αποσκευές.

texnologia valitsa

Έτσι βρήκε την ιδέα να δημιουργήσει μια βαλίτσα η οποία έχει μέχρι και σένσορες οι οποίοι ειδοποιούν όταν νιώσουν ότι απομακρύνεστε από την βαλίτσα. Επιπλέον, έχει μια προηγμένη κλειδαριά την οποία μπορείς να την κλειδώσεις χρησιμοποιώντας το smartphone σου, αλλά και ψηφιακή ζυγαριά για να γνωρίζεις το βάρος της όταν είναι να ταξιδέψεις με το αεροπλάνο.

valitsa taksidiou Bluesmart

Και το καλύτερο; Διαθέτει ενσωματωμένο φορτιστή ο οποίος είναι συμβατός με όλα τα gadgets. Επίσης, διαθέτει ένα ειδικό σύστημα μέσω του οποίου μπορείς να δεις το που ακριβώς βρίσκεται, σε περίπτωση που την έχεις χάσει.

Το κόστος της τώρα είναι 399 δολάρια και μπορείς να την βρεις στο Amazon.com. Σίγουρα είναι μια εξαιρετική ιδέα για όσους ταξιδεύουν συχνά και ήδη έχει κάνει πάταγο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!