Έρχεται η “έξυπνη κλειδαριά” που ανοίγει με το smartphone!

Σε λίγο καιρό όπως φαίνεται, θα μπορούμε να κάνουμε τα πάντα μέσω του smartphone μας. Ήδη η τεχνολογία των κινητών τηλεφώνων έχει εξελιχθεί, σε επίπεδο που πριν από μερικά χρόνια θα φάνταζε ένα άπιαστο όνειρο για όλους μας. Τι άλλο έχουμε να περιμένουμε όμως;

Την περιέργεια μας κίνησε η είδηση για την έξυπνη κλειδαριά, η οποία θα είναι σίγουρα η καλύτερη λύση για όλους όσους έχουν κουραστεί να κουβαλάνε ένα σωρό κλειδιά και μέχρι τελευταία στιγμή να ψάχνουν να βρουν το σωστό μέσα στην τσάντα ή την τσέπη τους. Και εκτός αυτού, πιο δύσκολα πλέον χάνεις το κινητό σου παρά τα κλειδιά σου.

Πως λειτουργεί όμως η εν λόγω κλειδαριά;

 

Δες επίσης: Πώς θα είναι η τηλεόραση το 2025

 

Kwikset Kevo: Η έξυπνη κλειδαριά που ανοίγει με εφαρμογή στο smartphone!

exipni kleidaria

Η έξυπνη κλειδαριά Kwikset Kevo λειτουργεί με Bluetooth και συνδέεται με το κινητό μας τηλέφωνο μέσω μιας εφαρμογής. Όταν λοιπόν θα θέλεις να ξεκλειδώσεις την πόρτα σου, το μόνο που θα πρέπει να κάνεις είναι να αγγίξεις το application, στην οθόνη του smartphone σου, αρκεί πάντα να βρίσκεσαι εντός εύρους και όχι σε πολύ μεγάλη απόσταση από το σπίτι σου!

kleidaria Kwikset Kevo

Βέβαια, εννοείται πως υπάρχει και υποδοχή για να βάλεις κανονικό κλειδί, ώστε να μην μείνεις έξω από το σπίτι σου σε περίπτωση που μείνεις από μπαταρία, ή ξεχάσεις μέσα το κινητό σου.

eksipni klidaria smartphone

Επιπλέον μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής έχεις την δυνατότητα να βγάλεις δύο μόνιμα e-keys για να μπορέσεις να τα δώσεις σε άλλα μέλη της οικογένειας σου ή στον/στην συγκάτοικο σου.

texnologia spiti

Όσο για τις έκτακτες περιστάσεις που θα πρέπει κάποιος άλλος να μπει στο σπίτι σου, όπως για παράδειγμα κάποιος τεχνικός, θα μπορείς να βγάλεις απεριόριστα κλειδιά 24ωρης διάρκειας, τα οποία θα διαγράφονται αυτόματα από τη συσκευή του μετά από 24 ώρες.

Αυτή η πρόταση μάλλον θα κάνει θραύση και δεν βλέπουμε την ώρα να την αποκτήσουμε. Εσύ τι λες, θα προτιμούσες την κλασική κλειδαριά;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!