10 Μέρη για να κρύψεις τα πολύτιμα αντικείμενα σου!

Έχετε μετρητά ή κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα που πρέπει επειγόντως να κρύψετε για λόγους ασφαλείας; Ας μην γελιόμαστε, όλοι γνωρίζουμε την κρυψώνα κάτω από το στρώμα. Για να προστατέψετε τα χρήματα σας ή οτιδήποτε άλλο θέλετε όμως, θα πρέπει να βρείτε άλλους τρόπους και άλλα μέρη μέσα στο σπίτι να τα κρύψετε.

Ευτυχώς όλοι έχουμε τη φαντασία και το θάρρος να επινοήσουμε νέες λύσεις και νέους τρόπους να κρύψουμε από την κοινή θέα ότι θέλουμε. Δοκιμάστε έναν από αυτούς τους έξυπνους, απλούς τρόπους για να κρύψετε τα πράγματα σας από τους πιο έξυπνους και πονηρούς κλέφτες!

 

Μέρη για να κρύψετε τα χρήματα και τα κοσμήματα σας!

 

Το παλιό κόλπο με τα κενά βιβλία

kolpo-palia-biblia

Όλοι ξέρουμε το κόλπο με το κενό βιβλίο στις βιβλιοθήκες. Όμως με ένα βιβλίο δεν δημιουργείται αρκετός χώρος για την κρυψώνα μας. Αντιθέτως, με πολλά βιβλία και ένα ξύλινο κουτί στο πίσω μέρος τους δημιουργούμε αρκετό χώρο για πολλά πράγματα, Κόψτε τα βιβλία με ένα πριόνι και κολλήστε τα πάνω στο κουτί. Κρατήστε τα εξώφυλλα του πρώτου και του τελευταίου βιβλίου για να καλύψετε τις δύο πλευρές του κουτιού.

Σε κοινή θέα

hlektriki-skoupa

Δεν χρειάζεστε απαραίτητα ηλεκτρική σκούπα για να κρύψετε κάτι σε κοινή θεα. Οποιαδήποτε συσκευή έχει κενό χώρο κάνει για αυτό το σκοπό. Θα μπορούσε να είναι ένας παλιός εκτυπωτής, πύργοι υπολογιστή, παιδικά παιχνίδια και άλλα πολλά. Για εύκολη πρόσβαση καλό θα ήταν να διαλέξετε την ηλεκτρική σκούπα γιατί το μέρος για την σακούλα ανοίγει σχεδόν αμέσως. Αν θέλετε να κρύψετε κάτι για μεγαλύτερη ασφάλεια, βρείτε μία συσκευή που χρειάζεται ξεβίδωμα το σημείο που θα κάνετε κρυψώνα.

Κενό ξύλινο σκαλί

pseftiko-skalopati

Με λίγο κόπο μπορεί να αποκτήσετε την καλύτερη κρυψώνα. Απλά βγάλτε με προσοχή το ένα ξύλινο μέρος ενός από τα σκαλιά σας και κρύψτε ότι θέλετε μέσα. Φυσικά μετά θα πρέπει να ξανακλείσετε το σκαλί και να φαίνεται σαν να μην πειράχτηκε ποτέ.

Ο κρυμμένος θησαυρός

krymmenos-thisayros

Κάντε ένα μασούρι τα χαρτονομίσματα που θέλετε να κρύψετε και βάλτε τα σε μία πλαστική σακουλίτσα. Στην συνέχεια βάλτε τα μαζί με τη σακουλίτσα σε ένα μπουκάλι από φάρμακο (άδειο και καθαρό! ) και θάψτε το σε μία γλάστρα. Κανένας κλέφτης δεν έχει το χρόνο ή την ιδέα να ψάξει τις γλάστρες σας!

Ψεύτικο συρτάρι

kryfo-syrtari

Για το ψεύτικο συρτάρι απλά χρειάζεται το έπιπλο σας να έχει μεγάλα συρτάρια! Συγκεκριμένα θα αδειάσετε ένα από τα συρτάρια σας και θα βάλετε μέσα ότι θέλετε να παραμείνει κρυφό! Στην συνέχεια θα πάρετε ένα απλό ξύλινο κομμάτι να μοιάζει στις διαστάσεις και το χρώμα με το συρτάρι σας και θα το βάλετε πάνω από τα κρυμμένα! Μπορείτε φυσικά να το κολλήσετε. Πάνω από τον ψεύτικο πάτο του συρταριού βάλτε κανονικά ρούχα ή άλλα αντικείμενα.

Παιδικό δωμάτιο

sto-paidiko-domatio

Κανένας κλέφτης δεν σκέφτεται ότι στο παιδικό δωμάτιο υπάρχουν αντικείμενα αξίας. Εσείς όμως μπορείτε να κρύψετε εκεί σε σημεία που ούτε τα παιδιά σας μπορούν να φτάσουν, ό,τι θέλετε.
Κενό ανάμεσα σε ντουλάπια

Ανάμεσα σε έπιπλα

anamesa-sta-epipla

Ανάμεσα σε έπιπλα που βάζουμε το ένα δίπλα στο άλλο, σχεδόν πάντα υπάρχει κάποιο κενό. Εσείς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτό το κενό, ρίχνοντας μέσα έναν φάκελο με χρήματα. Για να μην πέσει στο πάτωμα, βάλτε σε 2 πλευρές του φακέλου κάποια κλιπάκια για έγραφα.

Δοχεία με επωνυμίες

apomimiseis-syskeyasiwn

Στο διαδίκτυο πωλούνται διάφορες απομιμήσεις επώνυμων γυάλινων συσκευασιών που μοιάζουν σαν τις αληθινές συσκευασίες για να κρύβετε μέσα πράγματα ή για να τις κάνετε ντεκόρ. Φυσικά μπορείτε να κάνετε μία δική σας, με πολύ απλή διαδικασία. Για να κρύψετε τα πολύτιμα σας για παράδειγμα σε ένα γυάλινο βαζάκι μαγιονέζας, μόλις τελειώσετε την μαγιονέζα σας και πλύνετε καλά το δοχείο, πάρτε ένα σπρέι για βάψιμο στο χρώμα της μαγιονέζας και ρίξτε στο εσωτερικό του δοχείου.

Λεφτά στην τσέπη

xrhmata-sthn-ntoulapa

Πόσοι κλέφτες θα ανοίξουν την ντουλάπα σας και θα ψάξουν τις τσέπες ενός παλιού σας τζιν; Απλώς μην ξεχαστείτε και πετάξετε τα παλιά σας ρούχα ή τα χαρίσετε!

Κουτί από μπογιά

koyti-apo-mpogia

Την επόμενη φορά που θα χρησιμοποιήσετε εντελώς μία μπογιά, αφήστε το κουτί με ότι έχει απομείνει να στεγνώσει και γεμίστε το με ότι θέλετε να κρύψετε! Στην συνέχεια βάλτε το πίσω στο ράφι ή το ντουλάπι με τις υπόλοιπες μπογιές!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!