Μυστηριώδες κουτί με επικίνδυνα φίδια & αράχνες έφτασε στην Αυστραλία!

Η Αυστραλία φημίζεται για τα σπάνια ζώα που έχει αλλά και για το πόσο επικίνδυνα είναι. Σαν να μην τους έφτανε όμως αυτό, είπαν κάποιοι να αυξήσουν τα δηλητηριώδη και επικίνδυνα φίδια και αράχνες της χώρας.

Όταν λαμβάνουμε ένα κουτί, οι περισσότεροι από εμάς, περιμένουν να βρουν μέσα κάποιο δώρο. Δεν συνέβη όμως το ίδιο και στην περίπτωση της Αυστραλιανής Συνοριακής Δύναμης, η οποία έλαβε ένα παράξενο κουτί γεμάτο με ζωντανά φίδια, που μόνο σαν δολοφόνοι θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν.

 

Ανεγκέφαλοι προσπάθησαν να περάσουν επικίνδυνα φίδια και αράχνες στην Αυστραλία!

epikindina fidia eidisi

Δες επίσης τα 18 πιο επικίνδυνα ζώα του πλανήτη!

Έφτασε πρόσφατα στην Αυστραλία ένα ύποπτο κουτί που έγραφε πάνω ότι περιείχε δύο ζευγάρια παπούτσια από τη Βόρεια Ευρώπη. Προφανώς όμως η Αυστραλιανή δύναμη των συνόρων σκάναρε το δέμα με ακτίνες Χ, αλλά μόνο παπούτσια δεν βρήκαν. Αντιθέτως, το κιβώτιο περιείχε μια τρομακτική ποικιλία από δηλητηριώδη φίδια, αράχνες αλλά και σκορπιούς, λες και χρειάζονταν περισσότερα η συγκεκριμένη χώρα!

epikindines araxnes

Το κουτί αυτό περιείχε δύο Lasiodora parahybana ταραντούλες, οι οποίες συνηθίζουν να τρώνε πτηνά, αλλά και έξι δηλητηριώδη φίδια temple vipers ή αλλιώς Tropidolaemus wagleri. Εννοείται πως όλα αυτά ήταν ζωντανά μέσα στο δέμα και υπέστησαν ευθανασία όταν ανακαλύφθηκαν στην Αυστραλία, αν και μερικές από τις αράχνες πέθαναν κατά τη μεταφορά.

dilitiriodi fidia australia

Δες επίσης το πιο δηλητηριώδες φίδι του κόσμου μπορεί να σώσει ζωές!

Η λίστα όμως περιλάμβανε πολλά ακόμη είδη από τα συγκεκριμένα ζώα. Μέσα στα πακέτα υπήρχαν τα εξής:

  • 3 Βασιλικοί πύθωνες
  • 2 Γουρουνομύτικα φίδια
  • 6 Wagler’s temple vipers – ένα δηλητηριώδες είδος φιδιών pitviper που προέρχεται από τη Νοτιοανατολική Ασία
  • 2 Κολομβιανές τεράστιες ταραντούλες
  • 5 Κοκκινογόνατες μεξικάνικες ταραντούλες
  • 2 Βραζιλιάνικες lasiodora parahybana ταραντούλες – το είδος των οποίων θεωρείται ότι είναι η τρίτη μεγαλύτερη ταραντούλα στον κόσμο και
  • 4 Ασιατικοί σκορπιοί του δάσους, του είδους Cercophonius squama.

epikindina zoa australia

Δεν είναι ακόμη σαφές το ποιος ήταν ο αποστολέας του κουτιού προς την Αυστραλία, αλλά δεν έχει γίνει γνωστός και ο παραλήπτης του. Όπως έγινε γνωστό, έπειτα από έρευνες που έκαναν οι αρχές, μερικές φορές αυτοί οι τύποι ζώων χρησιμοποιούνται για αμφισβητήσιμους ιατρικούς σκοπούς και περίεργες κρέμες περιποίησης για το δέρμα.

Όποιος κι αν το έκανε όμως και για οποιονδήποτε λόγο κι αν έγινε, το μόνο σίγουρο είναι ότι η Αυστραλία είχε ήδη αρκετά επικίνδυνα ζώα και δεν είχε ανάγκη από αυτό το κουτί! Δες ακόμη 14 λόγους για να μείνεις μακριά από την Αυστραλία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!