Σοκαριστικο: Μοτοσικλετιστής κατέγραψε τον θάνατο του με GoPro!

Δημοσιεύθηκε βίντεο από μητέρα που πενθεί τον χαμό του γιου της με στόχο την ευαισθητοποίηση των οδηγών και την καλυτέρευση της ασφάλειας του οδικού δικτύου. Ο David Holmes που ήταν μοτοσικλετιστής πέθανε ακαριαία σε ηλικία 39 ετών, στο Honingham, Norfolk της Αγγλίας, οδηγώντας την μηχανή του και φορώντας το κράνος του.

Στο δρόμο του βρέθηκε ένα αυτοκίνητο που επιχειρούσε δεξιά στροφή. Δυστυχώς το αυτοκίνητο δεν έλεγξε σωστά και συγκρούστηκε με τον άτυχο οδηγό μηχανής που οδηγούσε με 97 χλ/ώρα.

Η μητέρα του άτυχου οδηγού, Brenda,  υποστηρίζει ότι ο γιος της είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα αλλά και ότι σαφώς το αυτοκίνητο έπρεπε να είχε ελέγξει πριν να επιχείρηση την στροφή.

 

Δες επίσης: VIDEO: Ατύχημα μοτοσικλετιστή με απίστευτο φινάλε!

Η μητέρα με αυτήν την καμπάνια πιστεύει ότι μπορεί να βγει κάτι πολύ καλό. ”Έστω και μία ζωή να σώσει, έχουμε κερδίσει”.

Η Brenda με δάκρυα αναφέρει: ”Πιστεύω ότι την τελευταία στιγμή της ζωής του, ένοιωσε τον απίστευτο φόβο του θανάτου. Αυτό είναι κάτι που δεν θα μπορέσω να διαχειριστώ ποτέ. Ο πόνος της καρδιάς μας είναι αφόρητος και η ζωή μας έχει σταματήσει. Ο David είναι πολύ καλό παιδί και αυτό το συμβάν μας έχει αφήσει ένα τεράστιο κενό. ”

Brenda

Ο οδηγός του αυτοκινήτου παρουσιάστηκε στη δίκη, παραδέχτηκε ότι προκάλεσε έναν θάνατο και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκισης και 18 μήνες αφαίρεση διπλώματος.  Επίσης πλήρωσε 260 £ για τα δικαστικά έξοδα και να προσφέρει 130 ώρες απλήρωτης εργασίας.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!