Οι 15 καλύτερες γκάφες την ώρα των ειδήσεων!

Ξέρεις αυτό που λένε, να μην πιστεύεις ποτέ όλα όσα βλέπεις στην τηλεόραση; Αυτό μπορεί όντως να ισχύει σε πολλές περιπτώσεις, αλλά σίγουρα όχι εδώ. Αυτές οι γκάφες είναι που σου δείχνουν πως ότι συμβαίνει στα σκηνικά από πίσω μπορεί να είναι περισσότερο αληθινό (μη σου πω και ενδιαφέρον!) από το ίδιο το ρεπορτάζ. Βρήκαμε, λοιπόν, κάποιες από τις καλύτερες γκάφες την ώρα των ειδήσεων και στις παρουσιάζουμε.

 

Γκάφες την ώρα των ειδήσεων

 

1. Τρακάρισμα στο κράσπεδο

hit the curb

Χωρίς να το αντιληφθεί η δημοσιογράφος, η οποία προφανώς επικεντρώνεται στο να παρουσιάσει το ρεπορτάζ της, ένας ανόητος ποδηλάτης αφαιρείται και πέφτει επάνω στο κράσπεδο ρίχνοντας το ποδήλατο επάνω του πριν πέσει στο έδαφος. Η δημοσιογράφος είναι τόσο απορροφημένη σε αυτό που κάνει που δεν γυρίζει καν να δει τι ήταν ο θόρυβος που ακούστηκε.

2. Συνεχίζοντας την ενημέρωση

abreast of developments

Αυτή η παρουσιάστρια χρειάζεται να μιλήσει με τον υπεύθυνο για τα ρούχα της αλλά και με τον ειδικό για τον ήχο γιατί ο ένας (ή και οι δυο) τα έχουν καταστρέψει όλα. Ίσως να αξίζει να ενημερώσω τον σκηνοθέτη ότι η παρουσίαση του ντεκολτέ μπορεί να αυξήσει κατά πολύ τα ποσοστά θεαματικότητας αλλά όχι και την αξιοπιστία. Αλήθεια τώρα, κανένας από τους συναδέλφους της δεν νοιάστηκε να την ενημερώσει ή απλά δεν την συμπαθούν;

3. Διάλυση τραπεζιών

turning over tables

Οι εξωτερικές υποθέσεις αποτελούν σημαντικά θέματα στις μέρες μας, όπου η παγκοσμιοποίηση δίνει έμφαση στην ανάγκη για συνεργασία με διεθνείς ομόλογους. Ας ελπίσουμε ότι κανένας από αυτούς τους δύο ευέξαπτους ξένους δημοσιογράφους δεν συμμετέχει σε διπλωματικές προσπάθειες της χώρας τους διαφορετικά αυτή η χώρα μάλλον είναι καταδικασμένη!

4. Προσοχή το κεφάλι!

up-side your head

Εδώ έχουμε έναν ενθουσιώδη δημοσιογράφο που έχει γοητευτεί από τις χαζομάρες του skateboarding. Δυστυχώς, χάνει το καλύτερο κομμάτι της δράσης όταν τον χτυπάει στο κεφάλι ένας αντικομφορμιστής αθλητής. Λιγότερα αστεία και περισσότερη προσοχή ίσως βοηθήσουν τον δημοσιογράφο να αποφύγει να τον χτυπήσει κάποιος πύραυλος στο μέλλον.

5. Παρουσιάζοντας τα προσόντα της

anchoring her assets

Αυτό είναι το είδος της κεντρικής παρουσιάστριας που δε θα σε πείραζε να παρακολουθήσεις ακόμη και όταν δεν έχεις ήχο. Δε λέω ότι δεν έχει τα προσόντα για αυτή τη δουλειά, αλλά έχει σίγουρα κάποια εσωτερικά ταλέντα, τα οποία δεν την πειράζει να αναδεικνύει.

6. Παίζοντας στις ειδήσεις

toying with the news

Πρέπει να εκφράσω τον σεβασμό μου στον δημοσιογράφο που κράτησε την ψυχραιμία του και την επικέντρωση του ενώ κάποιος παρευρισκόμενος από πίσω του κουνάει ένα seχ toy  σε έντονο χρώμα. Καθώς το αντικείμενο αυτό πλησιάζει τον ρεπόρτερ φαίνεται να ενοχλεί ελάχιστα τον ίδιο η διακοπή της αναμετάδοσης του στο Sky News και συνεχίζει την ενημέρωση.

7. Spiderman, Spiderman – κάνει ότι ακριβώς και μια αράχνη…

spiderman

Εκτός από το να πιάνει τη λιπόθυμη παρουσιάστρια πριν πέσει στο έδαφος. Ένα διασκεδαστικό αν και όχι τόσο καλά στημένο κόλπο έγινε από την παρουσιάστρια, η οποία δεν μοιάζει σίγουρα στη Mary Jane Watson. Και είμαι αρκετά σίγουρη ότι δε θα βρούμε ούτε τον Peter Parker πίσω από τη μάσκα!

8. Περιφρόνηση διάσημης

celebrity snubs

Εδώ ένας δημοσιογράφος, ο οποίος είναι τόσο επικεντρωμένος στο ρεπορτάζ του και τόσο απορροφημένος στην ιστορία του που δεν βλέπει ότι το νέο βρίσκεται μπροστά του. Ενώ η τραγουδίστρια Erykah Badu κάνει βόλτες κοντά του και τον πειράζει, αυτός δεν την αναγνωρίζει και την περιφρονεί σκουντώντας της καθώς την περνάει για έναν απλό περαστικό που θέλει απλά να χαιρετήσει τη μητέρα του από την τηλεόραση.

9. Πετώντας τη μπάλα… και το μωρό!

dropping the baby

Φαντάσου… Κάνεις βόλτα στο γήπεδο μετά από έναν αγώνα που παρακολούθησες σαν θεατής. Δύο τύποι κάνουν χαζομάρες στο γήπεδο με μια μπάλα και ξαφνικά η μπάλα έρχεται κατά πάνω σου. Τι θα κάνεις; Θα προσπαθήσεις να την πιάσεις φυσικά! Μόνο που αυτός ο κύριος ξεχνάει εντελώς ότι κρατάει και ένα μικρό παιδί στην αγκαλιά του και προσπαθώντας να πιάσει την μπάλα, ρίχνει το παιδί κάτω!

10. Βγαίνοντας από το στούντιο

getting out of the studio

Εδώ ο φίλος στο πίσω μέρος του σκηνικού προσπαθεί απεγνωσμένα να βγει από το στούντιο. Και να!  Μεταμορφώνεται σε Ethan Hunt και γλιστράει στο πάτωμα μπουσουλώντας στα 4 και φεύγει ανενόχλητος. Φυσικά αυτός ο κύριος δεν είναι μέλος της Ομάδας Επικίνδυνης Αποστολής και δεν έχει υπολογίσει τη γωνία της κάμερας ή το πόσο ανόητος φαίνεται!

11. Η δημοσιογράφος και η κατσίκα

get goated

Η δημοσιογράφος πέφτει κάτω από μια κατσίκα. Ξέρεις για ποιο λόγο οι κατσίκες θεωρούνται ζώα της φάρμας και όχι κατοικίδια για συντροφιά; Μάλλον θα καταλάβεις μετά από την παραπάνω πλάκα. Όντως, οι κατσίκες είναι πολύ γλυκές, αλλά έχουν την τάση να χτυπάνε στα οπίσθια τους αντιπάλους τους όπως συμβαίνει και στην περίπτωση της δημοσιογράφου.

12. Ο καιρός

weather forecast

Η γάτα τριγυρνάει αμέριμνη στην παρουσίαση του καιρού την στιγμή που ο μετεωρολόγος ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν άνεμοι στη Λατινική Αμερική. Η γάτα όμως δεν ενοχλείται καθόλου και συνεχίζει τον δρόμο της – μάλλον ψάχνει για ένα πιο άνετο και ήσυχο σημείο για να κοιμηθεί.

13. Αγρότηςfarmer

Αυτός ο αγρότης έδινε συνέντευξη σε κάποιον δημοσιογράφο όταν ένα αυτοκίνητο που έχει βγει από το δρόμο του περνάει ακριβώς δίπλα του. Ο αγρότης παραμένει εντελώς ατάραχος απέναντι στο συμβάν λες και είναι κάτι που του συμβαίνει κάθε μέρα.

14. Βγαίνοντας από το πλάνο

commenting on game

Η Pam Olivier είναι ζωντανά στον αέρα για τη μετάδοση ενός αγώνα όταν ένα μέλος της ομάδας που είναι υπεύθυνο για το γεγονός μπαίνει στο πλάνο της. Προσεκτικός ώστε να μην της χαλάσει το πλάνο, παγώνει για δευτερόλεπτα και γυρνάει πίσω με την όπισθεν. Δεν είναι και πολύ διακριτικός τρόπος αλλά είναι σίγουρα γρήγορος και αποτελεσματικός!

15. Την έπιασαν στα πράσα

skirt up

Η κάμερα την έπιασε στα πράσα ενώ είχε σηκωμένη τη φούστα της. Υποθέτω ότι αυτό το συμβάν δεν πρόκειται να το συμπεριλάβει στο βιογραφικό της στο μέλλον! Πάντως  κατάφερε να καλυφθεί με ψυχραιμία και να κάνει το ρεπορτάζ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!