Οι 6 καλύτερες εφαρμογές για Android για φέτος!

Πολλές ήταν οι εφαρμογές για Android κινητά που κυκλοφόρησαν μέσα στο 2015. Φυσικά όσο πιο πολλά καινούρια μοντέλα από smartphones βγαίνουν στην αγορά, τόσο περισσότερα θα γίνονται και τα applications, για να είναι συμβατά με την νέα τεχνολογία των κινητών, αλλά και για να καλύπτουν τις ανάγκες των χρηστών.

Μπορεί όμως να υπάρχει μια πληθώρα επιλογών που μπορούμε να κάνουμε, κάποιες όμως ξεχώρισαν χάρις στην προτίμηση του κοινού. Δες λοιπόν ποια Android apps προτίμησε και βαθμολόγησε καλύτερα ο κόσμος για φέτος!

 

Δες επίσης: Τα 6 καλύτερα Οικονομικά smartphones του 2015-2016!

 

Εφαρμογές για Android κινητά που ψηφίστηκαν ως οι καλύτερες του 2015

 

Adobe Photoshop Lightroom

Adobe Photoshop Lightroom efarmoges android

Το Lightroom ήταν εδώ και καιρό ένα πολύτιμο εργαλείο για τους επαγγελματίες φωτογράφους, αλλά η έκδοση που κυκλοφόρησε η Adobe για τα κινητά είναι από τα must have ακόμη και για τους ερασιτέχνες φωτογράφους.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή δεν απαιτεί να κάνεις εγγραφή στο Creative Cloud για να μπορέσεις να την χρησιμοποιήσεις, όπως θα έπρεπε να κάνεις από τον Υπολογιστή σου. Έτσι, μπορείς πολύ εύκολα να διορθώσεις και να πειράξεις τα χρώματα μιας φωτογραφίας, να προσθέσεις φίλτρα στις εικόνες και να κάνει όλες τις ρυθμίσεις που θα έκανες και από το pc σου.

 

Google Photos

Google Photos application

Η εφαρμογή Google Photos μπορεί να είναι το καλύτερο app που βγήκε ποτέ για να διαχειριζόμαστε τις φωτογραφίες μας. Η εφαρμογή δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των φωτογραφιών που έχουμε στην συσκευή μας, τα οργανώνει και μπορούμε να τα αναζητήσουμε χρησιμοποιώντας λέξεις-κλειδιά, το τι αντικείμενα δείχνει η φωτογραφία αλλά και με βάση το που τραβήχτηκαν.

Επιπλέον, ο χώρος αποθήκευσης μέσα στην εφαρμογή είναι απεριόριστος και δεν σου βάζει τα κλασικά ενοχλητικά όρια, που δεν πρέπει να υπερβείς.

 

HBO Now

efarmogi android kinita tainies

Αυτή η εφαρμογή έχει κυκλοφορήσει μόνο για τα iOS κινητά, αλλά από φέτος μπορούν όλοι να έχουν την αγαπημένη τους σειρά και στο κινητό τους, χωρίς να πρέπει να έχουν κάποιο πακέτο,  όπως Nova, OTE κλπ. Το application έχει κάθε επεισόδιο από το Silicon Valley, από το The Wire και φυσικά το Game of Thrones, αλλά και διάφορες άλλες πολύ πρόσφατες σειρές και ταινίες!

 

Inbox

efarmoges android kinita 2015

Η Google μας εξέπληξε με μια εντελώς διαφορετική εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Gmail. Ο στόχος της εφαρμογής αυτής είναι να σε βοηθήσει να διαχειριστείς με μεγαλύτερη ευκολία τα εισερχόμενα μηνύματα σου, αλλά και να στέλνεις τα email σου. Για να σε βοηθήσει λοιπόν, περιέχει μέχρι και κάποιες κλασικές σου απαντήσεις, που έχεις δώσει κατά καιρούς.

 

Yallo

Yallo klisis kinita

Η εφαρμογή Yallo έχει ως στόχο να μας διευκολύνει με τις τηλεφωνικές μας κλήσεις παρέχοντας μας μιας σειρά εργαλείων, τα οποία μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να βελτιώσουμε τις κλήσεις μας. Είναι κάτι αντίστοιχο του Skype και μέσα στις επιλογές του έχει την καταγραφή της κλήση, ενώ έτσι μπορείς να βγεις στο εξωτερικό και να διατηρήσεις τον υπάρχοντα αριθμό σου.

Το κορυφαίο που κάνει, είναι πως αν δεν ακούσεις καλά τι είπε ο συνομιλητής σου, μπορείς να κοιτάξεις στην οθόνη του κινητού σου και να δεις τι είπε, μιας και θα στο εμφανίσει σαν μήνυμα.

 

VLC

vlc smartphones

Δες επίσης: Πως να κάνεις print screen σε κινητά Android & iPhone/iPad

Και ποιος δεν ξέρει τον VLC media player. Το χρησιμοποιούμε εδώ και χρόνια στον υπολογιστή μας, για την αναπαραγωγή κάθε τύπου αρχείων βίντεο και ήχου. Επιτέλους όμως ήρθε και στα κινητά μας. Σου δίνει την δυνατότητα να αναπαράγεις τόσο τα αρχεία που έχεις αποθηκευμένα στο smartphone σου, όσο και αυτά που βρίσκεις στο Ίντερνετ, ενώ παίζει κανονικά και τους υπότιτλους, αν θέλεις να δεις κάποια ταινία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!