Τα 10 καλύτερα θέματα για WordPress sites!

Το WordPress είναι αναμφισβήτητα η πλέον προτιμώμενη πλατφόρμα CMS (Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου) στο διαδίκτυο. Λόγω της δημοτικότητας του και φυσικά της γρήγορης εξέλιξης του, τα θέματα για WordPress που έχουν κατασκευαστεί είναι πολύ δημοφιλή και μπορείς να βρεις άπειρα στην αγορά.

Το WordPress είχε σχεδιαστεί αρχικά για να μπορούν να καλύψουν οι bloggers τις ανάγκες τους, δημοσιεύοντας τα άρθρα και τις απόψεις τους, αλλά τελικά εξελίχθηκε σε μια πλατφόρμα που περιλαμβάνει διάφορα plugins, τα οποία συμβάλλουν όχι μόνο στο κομμάτι της αισθητικής ενός site, αλλά και στη λειτουργικότητα του.

Όσο όμως συνεχίζει η τεχνολογία να αναπτύσσεται, δημιουργούνται επιπλέον πρόσθετα θέματα που ανταποκρίνονται καλύτερα στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των χρηστών, πράγμα που μας δυσκολεύει περισσότερο να επιλέξουμε το κατάλληλο για το site μας.

Στην λίστα που ακολουθεί λοιπόν μπορείς να βρεις τα 10 καλύτερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην αγορά!

 

Τα πιο δημοφιλή νέα θέματα για WordPress sites ανά κατηγορία!

 

WordPress theme για blogs

wordpress themata blogs

Το PerfectBlog είναι ένα γρήγορο, όμορφο και άκρως λειτουργικό θέμα το οποίο ενδείκνυται για blogs. Έχει αρκετές χρήσιμες ενσωματωμένες λειτουργίες που το κάνουν ιδανικό ακόμη και για όσους θέλουν να παρουσιάσουν το Portfolio τους ή τα προϊόντα του καταστήματος τους, χωρίς να έχουν κάποια βαριά plugins στο site τους.

Μπορείς να βρει το PerfectBlog εδώ!

WordPress theme για e-shops

e-shop site themata

Το Shopkeeper προτιμάτε για τον εξαιρετικό του σχεδιασμό, ενώ επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλών ειδών sites και όχι μόνο σε e-shops. Είναι λοιπόν ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων, που δίνει την δυνατότητα στον χρήστη του να δημιουργήσει ιστοσελίδες για ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και στυλ, από καταλόγους προϊόντων μέχρι και blogs.

Μερικοί λόγοι για τους οποίους έχει ξεχωρίσει είναι επειδή ενημερώνεται διαρκώς, υπάρχει φιλική υποστήριξη προς τον χρήστη, είναι πολύ εύκολο η εγκατάσταση του, έχει Retina γραφικά και υπάρχει έτοιμη μετάφραση για τα contents του.

Μπορείς να βρει το Shopkeeper εδώ!

WordPress theme για φωτογράφους

wordpress themes aggouria.net

Το Photography είναι ένα διαδραστικό και minimal θέμα, δημιουργημένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας έτσι ώστε να φαίνονται εξαιρετικές οι φωτογραφίες κάθε φωτογράφου σε όλες τις συσκευές και όχι μόνο σε pc.

Έχει Live search, Google maps, 10 blog layouts, 9 απλά templates για όσους θέλουν να παρουσιάσουν το portfolio τους, αλλά γενικότερα περιέχει περισσότερα από 70 εξαιρετικά layouts.

Μπορείς να βρει το Photography εδώ!

WordPress theme για εκπαιδευτικά sites

ekpaideutika sites themata

Το Education, όπως δηλώνει και το όνομα του, έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά και μόνο για όσους θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους διαδικτυακά ακόμη και με live videos, αλλά και για Πανεπιστήμια, σχολές και φροντιστήρια. Επιπλέον, χρησιμοποιεί το LearnPress, το οποίο είναι το νούμερο ένα LMS plugin και ενημερώνεται εύκολα και συχνά, ενώ μπορεί να τροποποιηθεί με μεγάλη ευκολία.

Το Education μπορείς να το βρεις εδώ!

WordPress theme για ενημερωτικές ιστοσελίδες

wordpress sites themata

Αυτό είναι το πιο γρήγορο θέμα που μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιος θέλει να δώσει έναν ενημερωτικό χαρακτήρα στο site του και ονομάζεται πως αλλιώς; Μα φυσικά Newspaper.

Σου δίνει την δυνατότητα να γράψεις άρθρα και να κάνεις posts με ευκολία. Υποστηρίζει επίσης βίντεο από το YouTube και να διαθέτει ένα σύστημα αξιολόγησης. Χρησιμοποιεί τις καλύτερες πρακτικές SEO. Βρίσκεται στην κορυφή λόγω του ότι είναι αρκετά εύχρηστο και γρήγορο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από site ειδήσεων, εφημερίδων, περιοδικών και εκδοτικούς οίκους.

Το Newspaper μπορείς να το βρεις εδώ!

WordPress theme για ιστοσελίδες αυτοκινητοβιομηχανιών

sites autokinita

Το Motors βοηθά κάθε επιχείρηση που εμπορεύεται αυτοκίνητα, μηχανές ή ακόμη και σκάφη να φτιάξει μία πολύ χαρακτηριστική ιστοσελίδα για να αυξήσει τις πωλήσεις των προϊόντων της.

Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αφήσει το σχόλιο του και να αξιολογήσει κάποιο προϊόν, αλλά και να πληρώσει μέσω PayPal.

Το Motors μπορείς να το βρεις εδώ!

WordPress θέμα για ιστοσελίδες μόδας

themata wordpress fashion blogs

Το Oshine είναι όμορφο και δημιουργικό θέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλά στυλ ιστοσελίδων, αλλά σίγουρα ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσεις είναι σε κάποιο fashion blog, χάρις την εμφάνιση και τον σχεδιασμό του.

Περιέχει 23 μοναδικά Demo και έχει βαθμολογηθεί ως ένα από τα καλύτερα θέματα για Portfolio και φωτογράφους.

Το Oshine μπορείς να το βρεις εδώ!

Μοντέρνο WordPress θέμα για Freelancers

site freelancers WordPress

Το Hoshi είναι από τα πιο μοντέρνα θέματα που μπορείς να βρεις και το προτιμούν Digital Agencies, αλλά και Freelancers. Έχει 9 διαφορετικά πρότυπα για αρχική σελίδα και μια μεγάλη συλλογή από φωτογραφίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο εσωτερικό των sites.

Μπορεί ο χρήστης να συνδεθεί στο site μέσω του Twitter και του Instagram, ενώ ο Freelancer μπορεί να παρουσιάσει τον εαυτό του με κάποιο βίντεο βάζοντας το ακόμη και σαν banner.

Το συγκεκριμένο theme μπορείς να το βρεις εδώ!

Minimal WordPress θέμα

minimal thema wordpress

To Salient είναι η ήρεμη δύναμη των θεμάτων, καθώς μπορεί να είναι αρκετά μίνιμαλ αλλά έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις αρκετά άλλα φαντασμαγορικά themes, χάρις στην κομψότητα, την λιτότητα και την ευχρηστία του.

Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες πολλών διαφορετικών site και μπορείς να το βρεις εδώ!

WordPress θέμα Πολλαπλών Χρήσεων

themeforest wordpress

Για το τέλος κράτησα το καλύτερο και ίσως το πιο ολοκληρωμένο theme της λίστας. Το BeTheme είναι γεμάτο με pre-built websites και μπορείς να τα εισάγεις κάνοντας μόλις ένα κλικ.

Υπάρχουν πάνω από 240 προτάσεις και όπως καταλαβαίνεις, μπορούν να καλύψουν άπειρους τομείς, από ταξιδιωτικά γραφεία και κτηματομεσιτικές εταιρείες μέχρι και γυμναστήρια και κουρεία.

Το BeTheme μπορείς να το βρεις εδώ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!