Τα 10 καλύτερα επιτραπέζια παιχνίδια που έχω παίξει!

Ποιος είπε ότι τα επιτραπέζια παιχνίδια είναι μόνο για παιδιά? Τι καλύτερο από το να είσαι σπίτι με την παρέα σου και να παίζεται κάποιο παιχνίδι.

Τα παιχνίδια αυτά προσφέρουν διασκέδαση και γέλιο αρκεί να ξέρεις να παίζεις και το πιο σημαντικό να ξέρεις να χάνεις! Εδώ σου έχω τα 10 καλύτερα επιτραπέζια για να μην βαρεθείς ποτέ εσύ και η παρέα σου.

 

 

 

 

 

1.Τράπουλα

epitrapezia-paixnidia-trapoula

Με μια ή δύο τράπουλες μπορείς να παίξεις πάρα πολλά παιχνίδια. Μπορείς ακόμα και να βγάλεις μεροκάματο αν παίζεται με λεφτά. Αν θεωρείς ότι είσαι καλός στο πόκερ ή στην 21 δεν έχεις παρά να στήσεις το τραπέζι και να καλέσεις τους φίλους σου.

 

2.Τάβλι

games-tavli

Είναι από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των Ελλήνων. Μας αρέσει να παίζουμε με πάθος και να ακούμε αυτόν τον ήχο και όταν χάνουμε να το κλείνουμε κάνοντας θόρυβο. Φοβερή εκτόνωση.

 

3. Monopoly

monopoli-epitrapezio-paixnidi

Επιτραπέζιο με φοβερές ανατροπές γιατί εκεί που έχεις πολλά λεφτά ξαφνικά μπορεί να είσαι εσύ ο χαμένος του παιχνιδιού.

 

4.Φιδάκι και γκρινιάρης

fidaki-gkriniaris

Αυτά πάνε μαζί συνήθως. Είναι επιτραπέζια που μπορείς να παίξεις και με τα παιδιά σου, ανίψια σου, ξαδερφάκια σου ότι έχεις βρε αδερφέ. Τα παιδιά μαθαίνουν να μετράνε μ΄αυτά τα παιχνίδια παίζοντας.

 

5. Taboo

taboo

Αλήθεια από προσωπική εμπειρία μου μην παίξεις αυτό το παιχνίδι αν μένεις σε διαμέρισμα. Τα γέλια σας θα ακουστούν σε όλη την οικοδομή.

 

6. Scrabble

scrable-game

Πόσες λέξεις μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου ανύπαρκτες εντελώς δεν το φαντάζεσαι.

 

7. Trivial pursuit

Trivial pursuit

Παιχνίδι ερωτήσεων με διάφορα θέματα. Αν έχετε μικρούς φίλους στην παρέα σίγουρα θα σας κερδίσουν γιατί τα έχουν φρέσκα από το σχολείο.

 

8. Η μάχη των φύλων

maxi-ton-filwn

600 ερωτήσεις για γυναίκες και 600 ερωτήσεις για άνδρες. Για να δεις ποιο είναι το αδύναμο φύλο.

 

9. Παζλ

pazl

Για εσένα φίλε μου που σ΄αρέσει να διασκεδάζεις δημιουργώντας.

 

10. Αλήθεια ή θάρρος

ali8ia-tharos

Πρέπει να το σκεφτείς σοβαρά αν θέλεις να συμμετέχεις σ΄αυτό το παιχνίδι. Ειδικά αν είναι και το ταίρι σου μπροστά άστο καλύτερα γιατί θα βγουν όλα στην φόρα, εκτός αν δεν έχεις τίποτα να κρύψεις ή μήπως έχεις?

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!