30 Ιδέες για όμορφα Τατουάζ με φτερά!

Τα tattoo με φτερά είναι από τα πιο περιζήτητα τατουάζ, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες.

Ο λόγος που έχουν τόση πέραση εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό τους, είναι και το ότι αντιπροσωπεύουν μία από τις πιο βαθιές επιθυμίες που έχουμε όλοι μας, το να πετάξουμε και να νιώσουμε ελεύθεροι!

Τα φτερά απεικονίζονται με πολλούς και διάφορους τρόπους.

Μερικοί από αυτούς είναι τα φτερά των αγγέλων και των δαιμόνων, τα φτερά του αετού και πολλοί ακόμη.

Ποιες είναι όμως οι προτάσεις του aggouria.net για γυναικεία και αντρικά τατουάζ με φτερά;

 

Δες επίσης: Αντρικά Tattoo για πλάτη και στήθος!

 

Αντρικά και γυναικεία Tattoo με φτερά για όλο το σώμα

Πρώτα και καλύτερα στις προτιμήσεις μας έρχονται τα tattoo με αγγέλους, τα οποία συμβολίζουν την ευλογία και την προστασία και γι’ αυτό πολλές φορές βλέπουμε και κάποια ονόματα ή και ημερομηνίες από σημαντικές στιγμές να τα πλαισιώνουν.

tattoo sta pleuratattoo platitatouaz 2015 aggouria.net

Επίσης, αρκετά διαδεδομένα είναι και τα σχέδια με τα φτερά του αγγέλου σε συνδυασμό με κάποιον σταυρό ή ακόμη και το φωτοστέφανο. Τα συγκεκριμένα σχέδια είναι ιδανικά για tattoo στο χέρι και την πλάτη.

antrika tatouaz stauroitatouaz ftera aggeloutribal tattoo platitattoo ftera stauros

Ένα άλλο πλάσμα το οποίο έχει αξιοζήλευτα, όμορφα φτερά είναι η πεταλούδα. Είναι γνωστό ότι περνάει τη ζωή της πετώντας ελεύθερη από ένα όμορφο λουλούδι σε ένα άλλο. Εδώ τα χρώματα και ο σχεδιασμός που μπορούν να χρησιμοποιηθούν είναι πάρα πολλά. Επιπλέον μπορείς να κάνεις από ένα μεγάλο τατουάζ στην μέση, μέχρι και ένα μικρό στην γάμπα.

ginekia tattoo platitattoo ftera petaloudastattoo neraida

Υπάρχουν πολλές εξαιρετικές ιδέες για μικρά tattoo με φτερά που μπορείς να βρεις σε όλους τους tattoo artists, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και όλη την περιφέρεια, τα οποία τα συναντάμε συνήθως στο πόδι, στην κοιλιά, στον ώμο και φυσικά στον λαιμό, μιας και είναι ένα από τα αγαπημένα σημεία για τατουάζ των γυναικών.

ginekia tatouaz podiginekia tattoo aggouria.netginekio tatouaz poditatouaz astragalostattoo podi aggouria.nettattoo lemos aggouria.nettattoo ftera omostatouaz kilia aggouria.net

Προφανώς όμως για όσους λατρεύουν τις έντονες λεπτομέρειες που μπορούν να έχουν τα φτερά, το κατάλληλο σημείο είναι πίσω στην πλάτη ή και μπροστά στο στήθος, κυρίως για τους άντρες.

ginekia tatouaz platiidees gia tattootatouaz kardia fteraadriko tatouaz stithostattoo artist aggouria.nettattoo stithos aggouria.net

Πολύ εντυπωσιακά και πάλι για τους άντρες, δείχνουν και τα τατουάζ στο χέρι και τον ώμο, τα οποία καταλήγουν σε tattoo μανίκι.

tatouaz xeri aggouria.nettatouaz diavolos

Τέλος και τα tribal tattoo στα πλευρά τα συναντάμε πολύ τελευταία, βέβαια υπάρχουν αμέτρητα σχέδια για το συγκεκριμένο θέμα που θα χρειαζόμασταν ημέρες για να αναλύουμε έστω και τις μισές ιδέες.

adrika tattoo aggouria.netadrika tattoo plati aggouria.nettattoo ftero aggouria.nettattoo omoplati

[adrotate banner=”12″]

Εσύ έχεις κάποιο τατουάζ με φτερά για να μας προτείνεις; Πες μας την ιδέα σου κάτω στα σχόλια!

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Tattoo!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!