Πως ήταν 21 τατουάζ και πως κατάντησαν μετά από χρόνια!

Ένα καινούριο τατουάζ μπορεί να δείχνει πολύ εντυπωσιακό αλλά έχεις σκεφτεί ποτέ πως μπορεί να δείχνει μετά από χρόνια και ειδικά όταν θα αρχίσει να γερνάει το δέρμα σου; Δεν γίνεται να μείνει ίδιο με την πρώτη ημέρα που το χτύπησες!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους συμβαίνει αυτό και ο τύπος του μελανιού είναι σίγουρα ένας από αυτούς, καθώς το φθηνότερο μελάνι συχνά εξασθενεί πολύ πιο γρήγορα από τα υψηλότερης ποιότητας μελάνια. Επίσης, και το χρώμα του μελανιού παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς όσο πιο ανοιχτόχρωμο είναι τόσο πιο γρήγορα εξαφανίζεται.

Όπως και να χει όμως, το σημαντικότερο που θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου πριν κάνεις ένα tattoo, αν δεν θέλεις να σου ξεθωριάσει γρήγορα, είναι το σημείο που θα το κάνεις, μιας και όσο περισσότερο το βλέπει ο ήλιος και έρχεται σε συχνή επαφή με διάφορα πράγματα τόσο πιο εύκολα θα ξεθωριάσει.

Πως μπορεί να δείχνουν όμως τα tattoo σε διάφορα σημεία του σώματος μετά από κάποια χρόνια; Δες ακόμη 14 τατουάζ πριν και μετά το Cover up!

 

Πως μπορούν να αλλάξουν τα τατουάζ στο σώμα σου μετά από χρόνια!

aliomena tatouaz aliosi tatouaz xronia tatouaz tessera xronia metapalia tatouaz aggouria.net palia tattoo tatouaz meta apo xronia tatouaz mousikis tatouaz plati aggouria.net tatouaz saura tatouaz sugkrotimata tatouaz xeria prin meta tatouaz xilia tattoo laimos aggouria.net tattoo letters tattoo palami aggouria.net tattoo prin meta tattoos before after tattoos prin meta tromaktika tatouaz watercolor tattoo aggouria.net xelidoni tatouaz prin meta

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!