Αντρικά Tattoo για πλάτη και στήθος!

Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε αντρικά tattoo για όλα τα σημεία του σώματος, όπως η πλάτη, το στήθος, η γάμπα και τα χέρια, αρκεί μόνο μια ματιά γύρω σου για να καταλάβεις το πόσα υπάρχουν.

Μιας και τα τατουάζ εδώ και κάποια χρόνια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας, όπου και αν κοιτάξεις θα πετύχεις άπειρα σχέδια αλλά και στιλ. Και μάλιστα όλα διαφορετικά μεταξύ τους. Ότι μπορείς να φανταστείς, πολύ απλά μπορείς και να το κάνεις tattoo στο κορμί σου.

Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε φράσεις που σε αντιπροσωπεύουν, είτε αυτές είναι για την οικογένεια, είτε για την ζωή ή οτιδήποτε άλλο. Επίσης, μπορείς να επιλέξεις κάποιο σχέδιο που να σε αντιπροσωπεύει από άγριο ζώο έως και κάποιο tribal ή κάτι που να αντιπροσωπεύει την δύναμη και την ελευθερία.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι να έχεις αποφασίσει το σημείο στο οποίο θα κάνεις το τατουάζ, για να μπορείς πιο εύκολα να βρεις το σχέδιο που ταιριάζει στο συγκεκριμένο σημείο.

 

 

Προτάσεις για αντρικά tattoo στην πλάτη

antrika tattoo

Το συνηθέστερο για τα τατουάζ που γίνονται στην πλάτη είναι ότι είναι μεγάλα και εντυπωσιακά σχέδια. Λόγω της επιφάνειας που υπάρχει στην πλάτη συνήθως οι περισσότεροι επειδή δεν έχουν μόνο ένα σχέδιο στο μυαλό τους, συνδυάζουν 2-3 μαζί.

Βασικό επίσης είναι ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις χρώματα στο σχέδιο σου, για να δώσεις μια πιο όμορφη εμφάνιση στο tattoo σου.

tattoo platitattoo plati tattoo plati tattoo plati antrika tattoo plati

antrika tattoo plati

tattoo platis

Αντρικά tattoo για το στήθος

antrika tattoo

Τα αντρικά tattoo που γίνονται στο στήθος, συνήθως είναι κάποιες σπουδαίες φράσεις, κάτι σχετικό με την καρδιά ή και ολόκληρες παραστάσεις μονομαχιών.

tattoo stithos tattoo stithos tattoo stithos antrika tattoo stithos antrika tattoo stithos antrika tattoo stithos antrika tattoo stithos

Ιδέες για αντρικά tattoo φράσεις

tattoo

Αν η απόφαση σου είναι να κάνεις τατουάζ κάποια σημαντική και αντιπροσωπευτική για εσένα φράση, μπορείς να διαλέξεις οποιοδήποτε μέρος του σώματος σου και οποιοδήποτε στυλ γραφής. Επίσης, μπορείς να συμπληρώσεις κάποια μικρά στοιχεία για πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

tattoo fraseistattoo fraseistattoo fraseistattoo fraseisantrika tattoo fraseis antrika tattoo fraseis

Δες επίσης: 15 ιδέες για αντρικά και γυναικεία Τατουάζ στη γάμπα

antrika tattoo fraseis

[adrotate banner=”12″]

>>Δες όλα τα άρθρα από τα Tattoo!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!