Αρχική Tattoo 15 ιδέες για αντρικά και γυναικεία Τατουάζ στη γάμπα
Advertisements
Advertisements
αντρικά και γυναικεία Τατουάζ στη γάμπα (15)

15 ιδέες για αντρικά και γυναικεία Τατουάζ στη γάμπα

από aggouria

Τα Τατουάζ στη γάμπα ακολουθούνται συνήθως από άντρες χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι γυναίκες μένουν απ’ έξω.

Η γάμπα είναι ένα μέρος με αρκετό χώρο για να κάνεις ένα μεγάλο σχέδιο ενώ τους Καλοκαιρινούς μήνες είναι σε πρώτο πλάνο, μετά βέβαια από τα τατουάζ μανίκι ή γενικά στο μπράτσο και στον ώμο.

Λόγω του χώρου που έχεις για τατουάζ στη γάμπα μπορείς να κάνεις οποιοδήποτε σχέδιο θέλεις, ακόμα και να γράψεις μια μεγάλη φράση ή να κάνεις κάποιο σχέδιο που αρχίζει από το ένα πόδι και ενώνεται με το άλλο.

Τα χρώματα φυσικά και το μέγεθος έχουν να κάνουν με το σχέδιο και την δική σου προσωπική επιλογή.

 

Δες λοιπόν μερικές ιδέες για Τατουάζ στη γάμπα

αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα Τα Τατουάζ στη γάμπα ακολουθούνται συνήθως από άντρες χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι γυναίκες μένουν απ' έξω. αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα  Τα Τατουάζ στη γάμπα ακολουθούνται συνήθως από άντρες χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι γυναίκες μένουν απ' έξω. αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα Τα Τατουάζ στη γάμπα ακολουθούνται συνήθως από άντρες χωρίς αυτό να σημαίνει πως και οι γυναίκες μένουν απ' έξω.

 

αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα

αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα αντρικά και γυναικεία τατουάζ στη γάμπα [adrotate banner=”12″]