Ιάπωνας δημιουργεί συναρπαστικά γλυπτά εξισορροπώντας κέρματα!

Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει να εξισορροπήσεις δύο κέρματα το ένα επάνω στο άλλο και τα κατάφερες; Σίγουρα είναι δύσκολο, μιας και λόγω του κυκλικού τους σχήματος γλιστράνε και πέφτουν. Δεν αντιμετωπίζει όμως το ίδιο πρόβλημα και ένας Ιάπωνας εν ονόματι Tanu!

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε δει έναν άλλο Ιάπωνα καλλιτέχνη, τον Kokei Mikuni, ο οποίος αψηφούσε τον νόμο της βαρύτητας καταφέρνοντας να εξισορροπεί πέτρες την μια πάνω στην άλλη, κάτι ανάλογο όμως είδαμε και από έναν χρήστη του Twitter με το όνομα @thumb_tani.

 

Ιάπωνας χρησιμοποιεί κέρματα για να φτιάξει μοναδικά γλυπτά!

Ο Tanu λοιπόν, έχει παρουσιάσει το μοναδικό του ταλέντο στο να δημιουργεί απίστευτα γλυπτά, τοποθετώντας προσεκτικά το κάθε κέρμα επάνω σε κάποιο άλλο κέρμα ή ακόμη και σε διάφορα αντικείμενα, στον κόσμο του Twitter.

Η περίεργη αυτή συλλογή των φωτογραφιών του είναι μοναδική και έχει αφήσει τους πάντες άφωνους με την ευκολία με την οποία καταφέρνει να εξισορροπεί τα κέρματα, ακόμη και επάνω σε κυκλικές επιφάνειες όπως είναι το πίσω μέρος ενός κουταλιού ή ένα αυγό.

Από τα πιο δύσκολα πράγματα που έκανε όμως και πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε κι εσείς, είναι ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε να σταθεροποιήσει δύο ποτήρια κρασί, το ένα επάνω από το άλλο, χρησιμοποιώντας στο ενδιάμεσο ένα ξαπλωμένο κέρμα και ένα όρθιο.

Γενικότερα, η πολυπλοκότητα των γλυπτών του είναι που συγκλονίζει τον κόσμο, αλλά φυσικά και η ευρηματικότητα του.

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορείς να θαυμάσεις μερικά από τα έργα του που έχει δημοσιοποιήσει!

eksisorropisi kermata iaponas kallitexnis kermata kermata stiva aggouria.net paraksenes eikones aggouria.net perierges dimiourgies aggouria.net perierges eikones xrimata perierges eikones potiria krasi eikones prototupi texni aggouria.net spiral kermata tani ikones Twitter texni exisorropisis texni kermata thumb tani TwitterTanu coins photos

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!