Η Ρωσία δώρισε κουτάβι στην Γαλλία για να γίνει η επόμενη Diesel

Η Ρωσία κάνει ακόμη μια κίνηση για να δείξει τη συμπαράσταση της προς τη Γαλλία, αλλά αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με την βοήθεια της στις επιθέσεις προς τους τζιχαντιστές. Αποφάσισαν να της δωρίσουν ένα κουτάβι για να πάρει τη θέση της ηρωικής Diesel!

Η Diesel ήταν το σκυλί της αστυνομίας, το οποίο σκοτώθηκε την Τετάρτη στο Σαν Ντενί από σφαίρα των τρομοκρατών κατά την επιχείρηση. Από την στιγμή που μαθεύτηκε αυτό το περιστατικό συγκινήθηκε όλος ο κόσμος για την ηρωική σκυλίτσα και έτσι η Ρωσία θέλησε να δείξει την αλληλεγγύη της προς τον Γαλλικό λαό.

 

Δες επίσης: Τα πρώτα πλάνα της επίθεσης τζιχαντιστή σε καφέ στη Γαλλία

 

Η Ρωσία δώρισε στην Γαλλία ένα κουτάβι για να συνεχίσει το έργο της Diesel

Dobrynia koutavi rosia gallia

Το μικρό αυτό κουτάβι ακούει στο όνομα Dobrynia και στάλθηκε στο Παρίσι με τη ρωσική κυβέρνηση, με σκοπό να βοηθήσει στη μάχη κατά της τρομοκρατίας. Βέβαια, θα χρειαστεί να περάσει την ίδια εκπαίδευση με εκείνη που είχε ο 7χρονος βελγικός ποιμενικός, πριν πέσει νεκρός κατά την αποστολή στην πολυκατοικία στο Σαν Ντενί, όπου φέροταν να κρύβεται ο Abdelhamid Abaaoud, του ISIS.

Diesel skilos gallia

Στην ουσία η Diesel ήταν ένα μέλος της ομάδας SWAT και η δουλειά της ήταν να βρίσκεται μπροστά από τους υπόλοιπους και να εντοπίζει τις παγίδες, χάρις φυσικά στην όσφρηση της. Τα συγκεκριμένα σκυλιά όμως είναι απαραίτητα για την RAID, η οποία είναι η γαλλική αντιτρομοκρατική μονάδα.

epithesi isis gallia skilos diesel

Συγκινημένος λοιπόν μέχρι και ο Πούτιν από αυτή την ιστορία, έστειλε την Dobrynia, της οποίας το όνομα είναι από τους πιο θρυλικούς ήρωες της Ρωσίας (Dobrynya Nikitich), που συμβόλιζε όπως λένε την δύναμη, την αγάπη, το θάρρος αλλά και την αυτοθυσία.

Το ρωσικό υπουργείο Εσωτερικών και ο υπουργός Vladimir Kolokoltsev έγραψαν στην επιστολή, πως θα ήθελαν η Γαλλία να δεχθεί αυτόν τον ποιμενικό, για να πάρει τη θέση της Diesel, που σκοτώθηκε κάνοντας το καθήκον της!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!